Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Elena-Alexandra Oprescu a plecat dintre noi

Autor:

Data: 16 august 2014, 14:20

  •  
  •  
  •  

În această dimineaţă, de 16 august a plecat dintre noi colega şi prietena noastră dragă,Elena-Alexandra Oprescu.A fost cunoscută de noi toţi ca  un jurnalist care şi-a făcut datoria.A fost, de asemenea, o mamă  devotată trup şi suflet celor trei fetiţe.
Ne aducem aminte cu drag de zâmbetul ei, de generozitatea ei şi mai ales, de bunătatea ei.Era o fire veselă şi optimistă. Colega noastră, Elena-Alexandra Oprescu a plecat în ceruri, ca de acolo să îi vegheze pe cei dragi.Din păcate, a plecat dintre noi prea devreme, mai avea atâtea de făcut.

Greu le este copiilor să recunoască şi să trăiască, în ciuda realităţii implacabile, momentele în care unul dintre părinţi trece în lumea celor drepţi. Prin astfel de clipe trece acum familia colegei  Elena-Alexandra Oprescu  care a plecat dintre noi.Alăturăm lacrimile noastre celor ale îndureratei familii, asigurând-o de întreaga noastră compasiune. Dumnezeu să- o odihnească în pace, iar pe cei rămaşi să-i mângâie.Sincere condoleanţe din partea colectivului redacţional PARTENER TV şi  cel al ZIARULUI Dâmboviţa .

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.