JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
ppt.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Distracţie la PADINA FEST 2014

Autor:

Data: 26 iulie 2014, 12:10

Cea de-a cincea ediție PADINA FEST 2014 este în plină desfăşurare , pe platoul Padina din masivul dâmboviţean Bucegi. Padina Fest reprezintă un eveniment ce are ca scop promovarea munţilor Bucegi şi a turismului la mare altitudine, ridicarea gradului de educare montană şi ecologizarea zonei cu scopul de a conserva patrimoniul natural.

Festivalul Padina Fest vine cu multă muzică și aventură: biciclete, tiroliană, rapel, cățărare, drumeții pe trasee inedite. Pe cei însetați de aventură și nevoie de adrenalină îi aşteapta un Adventure Park cu o varietate de trasee pe corzi de niveluri diferite de dificultate. La astfel de activităţi a participat şi preşedintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu. Balon cu aer cald, pod indian, cățărare pe plasă verticală și multe alte activități montane vor face din această ediţie locul perfect pentru a te recrea în mijlocul naturii.Pentru iubitorii ciclismului și nu numai, festivalul Padina Fest include, din nou, Maratonul Bucegilor, o întrecere sportivă pe două roți care își propune să îmbine muntele cu sportul și obiectivele turistice. Organizatorii au lansat şi maratonul de alergare pe o distanţă de aproximativ 42 de km. Serile sunt animate trupe ,fiecare zi fiind cu specific: folk, rock, electro. Mai mult, festivalul îşi va revizui constant politica eco după care funcţionează având mereu în vedere să respecte indicatorii de responsabilitate socială.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google