JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Natura s-a dezlănţuit la Voineşti.Zeci de gospodării şi DN 72 A au fost inundate.În zonă, pompieri voluntari şi cei militari intervin pentru evacuarea apei

Autor:

Data: 23 iulie 2014, 21:20

A plouat torenţial în comuna Voineşti.Potrivit edilulului Gabriel Sandu ,cantitatea de precipitaţii căzută a fost de peste 60 de litre pe metrul pătrat . O statistică arată că zeci de gospodării şi DN 72 A au fost inundate! Totodată apa venită de pe dealuri a afectat şi zeci de kilometri de drumuri comunale pietruite . Oamenii spun că niciodată nu au văzut asemenea prăpăd în doar câteva ore. Curţile şi beciurile s-au umplut cu apă care a curs de pe dealuri . În zonă au intervenit pompierii şi voluntarii de la SVSU Voineşti cu motopompe pentru a evacua apa din gospodării.Apa de pe versanti s-a scurs în curţi iar pe Drumul National 72 A era un adevarat râu . Pompieri voluntari şi cei militari intervin până când toată apa va fi scoasă din beciurile inundate. Oamenii spun că astfel de necaz nu s – a mai abatut asupra lor de zeci de ani.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google