JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Urs prins în laţ la Malu cu Flori

Autor:

Data: 22 iulie 2014, 0:30

Un pui de urs s-a zbătut mai bine de zece ore intr-un laţ pus , se pare de braconieri in gardul unei case din localitatea damboviteana Malu cu Flori. Proprietarii, o familie din Bucureşti, au venit astăzi la ţară să se relaxeze, şi povestesc aceştia, la un moment dat au auzit un muget cuidat din spatele livezii. Când s-a apropiat de gard, bărbatul a văzut puiul de urs care se zbătea in incercarea de a scăpa. Imediat a sunat la 112 si un echipaj de jandarmi şi poliţişti au sosit in zonă. Ulterior, pădurarii şi medicii au reuşit să elibereze animalul şi să-l indepărteze de zona locuită. Localnicii spun că de cateva zile in livezile din zona si a facut aparitia o ursoaica cu doi pui si este posibil ca animalul prins în laţ să fie chiar unul din pui.

Familia Marian locuieşte in Bucureşti şi vine la Malu cu Flori o dată pe luna . Astăzi, cei doi soţi veniseră să profite de vremea frumoasă, însă au avut parte de o surpirză neplacută. Un raget puternic I-a speriat şi când s-au apropiat de gardul livezii au văzut puiul de urs care se zbatea să scape Jandarmii, poliţiştii şi pădurarii au venit imediat la faţa locului , insă vestea că un urs s-a prins intr-un laţ s-a răspândit imediat şi mulţi localnici au venit să vadă animalul , fără să conştientizeze insă pericolul la care se expuneau. Cu greu, oamenii legii au reuşit să indepărteze curioşii de animalul care agoniza.
Animalul a fost intr-un final tranchilizat şi scos din laţ iar ulterilor eliberat. Localnicii spun ca in zona şi-a făcut apariţia in ultimele zile o ursoaică cu doi pui şi este posibil ca unul dintre pui sa fie cel prins in laţ.
După mai bine de zece ore, animalul a fost scos din capcană şi eliberat intr -o zonă impădurita din apropiere.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google