JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Urgia inundaţiilor în Dâmboviţa

Autor:

Data: 11 iulie 2014, 11:00

În mai puţin de 24 de ore pompierii dâmboviţeni au intervenit la sutede gospodării inundate.Ploaia din noaptea de joi spre vineri a făcut ravagii în mai multe localităţi din judeţ.
– Com. Bilciuresti – 4 case, 70 gospodării
– Com. Finta, sat Gheboaia – 30 gospodării şi şase case
– Com. Malu cu Flori, sat Runceasa – copac căzut pe acoperişul unei case
– Com. Răscăeţi – 20 de gospodării, 40 de fântâni din care 15 de pe domeniul public, 25 de anexe de animale, 5 km de drumuri comunale;
– Localităţi fără energie electrica: 32.
În acest moment se acţionează în localităţile afectate cu 50 de pompieri, cinci autospeciale şi 12 motopompe transportabile şi remorcabile, acestea putând fi la orice moment suplimentate cu personal şi tehnică de intervenţie din subunităţile inspectoratului în funcţie de evoluţia situaţiei în teren.În paralel, la faţa locului, se fac evaluări ale situaţiei gospodăriilor inundate de către Comitetele Locale pentru Situaţii de Urgenţă.


Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google