Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Adrian Ţuţuianu: Carpatmontana, o societate căpuşă şi care va avea 160 de şomeri dacă nu dă randament

Autor:

Data: 6 iulie 2014, 0:03

  •  
  •  
  •  

Consiliului Judeţean Dâmboviţa s-a reunit în şedintă ordinară şi a lucrat până în noapte târziu. Ordinea de zi a cuprins 27 de proiecte de hotărâre, inclusiv două informari şi punctul Diverse cu nu mai puţin de 9 subpuncte. Primele patru puncte de ordinea de zi nu au ridicat probleme,fiind votate în unanimitate.
Proiectul de hotărâre privind trecerea unor clădiri aferente Centrelor de agrement Căprioara, Cerbul, Vânătorul şi Stejarul din domeniul public al judeţului în domeniul privat al acestuia şi scoaterea lor din funcţiune în vederea casării a stârnit discuţii aprinse între consilieri. În principiu consilierii PDL nu vroiau să voteze acest punct însă după discuţiile purtate s-au răzgândit.După cum ştim taberele sunt în administrarea societăţii Carpatmontana, societate dur criticată atât de consilieri cât şi preşedintele CJ Dâmboviţa . Clar şi răspicat Adrian Ţuţuianu a spus că toate lucrările de demolare şi reparaţii la tabere se va face cu lucrătorii de Carpatmontana iar dacă aceştia nu vor da dovadă de seriozitate se va trece l-a sancţiuni drastice adică desfiinţarea societăţii.Fără reţineri Adrian Ţuţuianu a spus că se desfiinţa societatea si vom avea 160 de şomeri de la Carpatmontana, o societate căpuşă, plină de amploaiaţi care nu ştiu să facă nimic. După toate aceste discuţii proiectul de hotărâre privind trecerea unor clădiri aferente Centrelor de agrement Căprioara, Cerbul, Vânătorul şi Stejarul din domeniul public al judeţului în domeniul privat al acestuia şi scoaterea lor din funcţiune în vederea casării a fost votat.

Parcul Industrial Moreni se dezvoltă

Consilierii judeţeni au votat transmiterea către SC Electrica Distribuţie Muntenia Nord şi SDEE Târgovişte a unor instalaţii, prin contract de împrumut de folosinţă (comodat); mandatarea reprezentanţilor CJD în Adunarea Generală a Asociaţilor (AGA) la SC Parc Industrial Priboiu în vederea închirierii unui contract de constituire a dreptului de superficie pe un teren proprietate privată a judeţului, aflat în administrarea SC Parc Industrial Priboiu; aprobarea majorării prin aport în natură a capitalului social şi mandatarea reprezentanţilor AGA pentru majorarea capitalului social al SC Moreni Parc Industrial.S-a discutat destul de mult la punctul privind mandatarea reprezentanţilor CJD în AGA la Parcul Industrial Moreni pentru vânzarea unui teren în suprafaţă de 3 hectare situat în municipiul Moreni.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.