JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Lupta cu viata a fost pierdută de poliţistul Marian Leaţă. Poliţia Oraşului Găeşti a pierdut un camarad de nădejde

Autor:

Data: 29 iunie 2014, 11:34

Cu toate eforturile depuse de Poliţia Oraşului Găeşti   şi de către zeci de găeşteni pentru a salva viaţa agentul principal de poliţie Marian Leaţă implicat într-un grav accident rutier,lupta cu moartea a fost pierdută . În noaptea de  sâmbătă spre duminică agentul principal de poliţie Leaţă Marian a murit. Săptămâna trecută, oamenii legii au format cozi la Centrul de Transfuzie şi au donat sânge în speranţa că astfel camaradul lor are o şansă în plus.Agentul principal  era  internat la Spitalul Floreasca din Capitală şi a suferit mai multe operaţii.  E pare că în ultimele zile însă, starea lui de sănătate s-a înrăutăţit iar ulterior a survenit decesul . Poliţistul s-a zbătut mai bine de o săptămână  între viață și moarte într-un spital din București, după ce a fost lovit de un șofer care nu s-a asigurat. Poliţistul în vârstă de 35 de ani, agent la Poliţia Rutieră din Găeşti, în timp ce se se deplasa pe motocicleta sa, în afara orelor de program a fost victima unui accident de circulaţie.Nefericitul eveniment a avut loc pe DN 7, în zona Spitalului Orăşenesc Găeşti . Poliţitul de pe motocicletă a fost lovit în plin de o maşina al cărei şofer a virat brusc la stânga, fără să se asigure .Poliţistul era în timpul liber, iar accidentul s-a petrecut exact în faţa spitalului din Găeşti, aşa că medicii au ajuns foarte repede la el.Cu toate acestea, a suferit mai multe fracturi la mâini şi la picioare şi a pierdut foarte mult sânge. Pentru că era în stare foarte gravă, a fost transferat la Bucureşti, cu un elicopter  MAI unde a şi decedat . Colegii săi au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a avut loc accidentul .

 Colectivul Poliţiei Oraşului Găeşti  îşi exprimă sincere condoleanţe şi profunda compasiune faţă de familia îndurerată a colegului -Formaţiunea Rutieră- agentul principal de poliţie Leaţă Marian, decedat în urma leziunilor suferite în accidentul rutier produs la data de 20 iunie 2014.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google