Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

La Ochiuri a avut loc pregătirea jandarmilor ce vor participa la proiectul European Union Police Services Training , în Olanda

Autor:

Data: 6 iunie 2014, 12:51

  •  
  •  
  •  

În perioada 28.05. – 30.05. 2014 la C.P.P.C.J. Ochiuri s-a desfăşurat, stagiul de pregătire al ofiţerilor şi subofiţerilor din Jandarmeria Română ce vor participa la sesiunea din cadrul proiectului European Union Police Services Training 2011-2013 în Olanda în perioada 16- 27.06.2014 , stagiu la care au participat un număr de 10 ofiţeri şi subofiţeri din structurile Jandarmeriei Române. Din partea C.P.P.C.J. Ochiuri va participa un ofiţer şi un subofiţer.
Obiectivul general al stagiului a fost antrenarea acestora în vederea îndeplinirii misiunilor specifice în conformitate cu poziţiile pe care le vor ocupa în cadrul sesiunii de antrenament.
De-a lungul stagiului, participanţii au dovedit un real interes pentru pregătire şi s-au concentrat în vederea executării coeziunii de grup, lucru ce a fost atins în foarte mare măsură.
Deasemenea, în perioada 26.05 – 02.06.2014, având în vedere vocaţia internaţională a centrului am avut deosebita onoare de a primii vizitele oficiale ale delegaţiilor din Turcia, Franţa precum şi din Republica Populară Chineză astfel:
În data de 29.05 2014, C.P.P.C.J. Ochiuri a primit vizita unei delegaţii oficiale a Jandarmeriei Turce condusă de de către generalul – locotenent Osman Eker, şeful de stat major al acestei arme însoţită de primadjunctul al inspectorului general al Jandarmeriei Române col. Vasilică Ovidiu.
În cadrul vizitei s-au purtat discuţii despre cooperarea între cele două instituţii privind pregătirea în comun a personalului, s-a prezentat baza de pregătire a centrului şi s-au expus capabilităţile de pregătire în domeniile specifice centrului respectiv, Asigurare şi restabilire a ordinii publice şi misiuni internaţionale precum şi Intervenţie profesională şi acţiuni speciale.

TRUPELOR DE POLIŢIE ÎNARMATE POPULARE CHINEZE se pregătesc la Ochiuri

În data de 02.06.2014, C.P.P.C.J. Ochiuri a primit vizita de documentare a unei delegaţii de ofiţeri – elevi din cadrul Şcolii de Ofiţeri a Jandarmeriei Naţionale Franceze (EOGN), delegaţie însoţită de consilierul francez al inspectorului general al Jandarmeriei Române domnul maior Patrick CASTAING.
În această perioadă la C.P.P.C.J. Ochiuri se desfăşoară, Cursul de arte marţiale condus de un număr de 7 instructori chinezi din cadrul TRUPELOR DE POLIŢIE ÎNARMATE POPULARE CHINEZE, curs ce se va desfăşura pe o perioadă de 3 săptămâni.
La ceremonia de deschiderea a cursului au participat mai multe oficialităţi din cadrul Trupelor Poliţiei Înarmate Populare Chineze, aceştia fiind însoţiţi pe toată durata vizitei de colonel superior Ren YUETANG – ataşat militar adjunct al Ambasadei Chinei la Bucureşti.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.