JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Deputatul Florin Popescu cercetat sub control judiciar de către procurorii DNA

Autor:

Data: 4 iunie 2014, 16:02

Potrivit unui comunicat emis de DNA, procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secţia de combatere a infracţiunilor conexe infracţiunilor de corupţie, au dispus luarea măsurii controlului judiciar față de inculpatul POPESCU FLORIN AURELIAN, deputat în Parlamentul României, în cauză rezultând suspiciunea rezonabilă că acesta a săvârşit infracțiunea de folosire a influenței sau autorității de către o persoană care deține o funcție de conducere într-un partid, în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite;
Pe timpul cât se află sub control judiciar, inculpatul POPESCU FLORIN AURELIAN trebuie să respecte următoarele obligații:
a)să se prezinte la organul de urmărire penală ori de câte ori este chemat;
b)să informeze de îndată organul judiciar cu privire la schimbarea locuinţei;
c)să se prezinte la organul de poliție desemnat cu supravegherea sa, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemat.
d)să nu depăşească teritoriul României, decât cu încuviinţarea prealabilă a procurorului competent;
f)să nu comunice direct sau indirect cu persoana vătămată și martorii audiați în cauză.

Inculpatului POPESCU FLORIN AURELIAN i s-a atras atenţia că, în caz de încălcare cu rea-credinţă a obligaţiilor care îi revin, măsura controlului judiciar se poate înlocui cu măsura arestului la domiciliu sau măsura arestării preventive

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google