JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Vandalism electoral la Târgovişte, Găeşti, Moreni şi Răcari. Pe sute de autoturisme au fost lipite autocolante cu mesaje denigratoare la adresa PSD

Autor:

Data: 25 mai 2014, 9:23

Incidentele electorale nu au întârziat să apără în judeţul Dâmboviţa ,încă de la primele ore ale dimineţii când cetăţenii au început să meargă la urne. În Târgovişte, Găeşti, Moreni şi Răcari în noaptea de sâmbătă spre duminică indivizi încă necunoscuţi au recurs la gesturi demne de vandalism şi anume au lipit autocolante cu mesaje denigratoare la adresa Alianţei Electorale PSD-UNPR-PC pe autoturismele din toate parcările. Deja Alianţa Electorală PSD-UNPR-PC a depus plângere la Biroul Electoral Judeţean Dâmboviţa şi IPJ Dâmboviţa. Preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu susţine că aceste gesturi de vandalism au fost comise de PNL Dâmboviţa. De exemplu la Răcari unul dintre indivizi prins în timp ce lipea autocolante pe maşini a spus că este pus de preşedintele PNL Dâmboviţa.Şi la Găeşti patru membrii PNL au fost identificati ca recurgând la astfel de gesturi.Alianţa Electorală PSD-UNPR-PC Dâmboviţa solicită ca în baza compeţentelor atribuite de lege, instituţiile abilitate să ia de urgenţă măsurile necesare pentru tragerea la răspundere penală a celor care au recurs la astfel de gesturi .

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google