JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
ppt.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Vasile Blaga la Târgovişte a afirmat că parlamentarii PD-L vor vota da în cazul Florin Popescu

Autor:

Data: 24 aprilie 2014, 17:00

Preşedintele PD-L,Vasile Blaga a fost joi,24 aprilie în judeţul Dâmboviţa alături de Theodor Stolojan şi Traian Ungureanu. Liderul PD-L a susţinut şi o conferinţă de presă în cadrul căreia a fost întrebat şi despre cazul deputatului Florin Popescu cu privire la dosarul în care acesta este acuzat că a cerut administratorului unei firme aproximativ 70 de tone de pui, în valoare de peste 400.000 lei, pentru a le da cetăţenilor în campania electorală din iunie 2012. Preşedintele PD-L a spus că nu ştie despre aceşti pui însă ştie foarte clar că Florin Popescu a lăsat datorii mari la PD-L, atât din campania electorală din 2012, cât şi din anii anteriori. Vasile Blaga a afirmat că în privinţa cererii de încuviinţare a arestării preventive a deputatului Florin Popescu, parlamentarii PD-L nu se vor opune cererii justiţiei şi că vor vota pentru îndeplinirea actului de justiţie:”Nu ştiam de lucrurile acestea, ştiu în schimb de datorii foarte mari lăsate la PD-L. Fiecare răspunde pentru faptele lui, iar PDL niciodată nu a stat pavăză în faţa îndeplinirii actului de justiţie. Ca în toate cazurile nu ne vom opune cererii justiţiei.Vom vota da în Parlament, în Camera Deputaţilor în acest caz, pentru îndeplinirea actului de justiţie, aşa cum îl văd procurorii şi, până la urmă, cei care vor lua decizia, judecătorii”, a declarat Vasile Blaga.Cererea de încuviinţare a arestării preventive a deputatului Florin Popescu a ajuns la Camera Deputaţilor, solicitarea fiind trimisă joi dimineaţă de către ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc.

Deputatul PMP Florin Popescu, cercetat de DNA. Se cere încuviințarea arestării preventive a deputatului POPESCU FLORIN AURELIAN

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google