JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
ppt.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

La Vişineşti, case şi drumuri în pericol din cauza alunecărilor de teren

Autor:

Data: 23 aprilie 2014, 14:22

Imagini apocaliptice în comuna dâmboviţeană Vişineşti unde pământul se mişcă .Câteva case din satul Ursei sunt afectate de alunecările de teren, în timp ce, în satul Vişineşti, DJ 710 B şi în satul Sultanu, DC ce face legătura cu localitatea prahoveană Proviţa sunt afectate de alunecările de teren provocate de râul Cricovul dulce şi pârâul Sultanu .

Foto: arhiva

La Ursei , o familie a fost avertizată să evacueze casa după ce alunecările de teren au ajuns foarte aproape de locuinţă. În urma alunecărilor de teren, într-o curtea s-a format un crater însă mai este foarte puţin până la casă Oamenii nu mai dorm nopţile de frică să nu cadă casele pe ei.Alunecările de teren au fost reactivate de ploile căzute în ultima perioadă.Potrivit datelor furnizate de reprezentanţii Prefecturii Dâmboviţa, alunecări de teren au avut loc, în ultima perioadă, şi în comunele Vârfuri, Râul Alb, Bezdead şi Cândeşti. Zonele în care valurile de pământ s-au dislocat sunt monitorizate de Comitetele Locale pentru Situaţii de Urgenţă.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google