JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
ppt.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. 80 de gospodării şi 30 de fântâni au fost inundate la Răscăieţi. Crucea Roşie, Jandarmeria şi Pompierii duc apă la Răscăieţi

Autor:

Data: 19 aprilie 2014, 12:50

80  de gospodării au fost inundate  la Răscăieţi , în judeţul Dâmboviţa , în urma unei ploi torenţiale  din ultimele 24 de ore . A  plouat abundant  iar pâraiele Holboca şi Jirnov au ieşit din matcă şi au inundat curţile . În numai câteva ore de ploaie gospodăriile din Vultureanca şi Răscăieţi au fost sub asediul apei . inundatiiAu fost inundate şi 30 de fântâni,  20 de fântâni din gospodăriile oamenilor şi 10 fântâni  publice ceea ce face imposibilă alimentarea cu apă potabilă .

Nici cele doua biserici din comună şi nici cimitirul nu au scăpat de furia apelor, astfel ca cele două lăcaşe de cult sunt izolate , puţini credincioşi putând să ajungă în această seară la slujba de Înviere.

Crucea Roşie,Jandarmeria şi Pompierii duc apă la Răscăieţi

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, condus de prefectul judeţului, a hotărât ca în perioada următoare să se execute aprovizionarea cu apă potabilă a locuitorilor din comuna Răscăeţi .Acţiunea de transport şi distribuire a apei potabile este coordonată de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” Dâmboviţa.Transportul apei potabile se face cu cisterne de la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa iar, la distribuirea apei către populaţie participă şi cadre de la Garda de intervenție Vișina din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” Dâmboviţa.De asemenea Crucea Roșie Dâmbovița va distribui un număr de 300 de sticle de apă îmbuteliată.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google