JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
ppt.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Protest la înălţime , pe stâlpul de iluminat, la Colanu .Bărbatul era nemulţumit că nu a primit banii pe orele suplimentare pe care le-a lucrat

Autor:

Data: 14 aprilie 2014, 14:40

Un bărbat de 36 de ani le-a dat de furcă oamenilor legii după ce s-a urcat pe un stâlp de iluminat din incinta societăţii unde lucra. Bărbatul era nemulţumit că nu a primit banii pe orele suplimentare  pe care le-a lucrat . Aproape două  ore  a protestat cocoţat pe un stâlp de electricitate bărbatul ce lucrează ca agent de pază la o societate comercială din satul Colanu,comuna Ulmi  . Omul era nemulţumit de faptul că  patronul nu i-a plătit  orele  suplimentare. La faţa locului a ajuns un echipaj de Ambulanţă , poliţiştii, dar şi pompierii care au încercat să îl convingă să coboare. „Noi am fost anunţaţi prin 112 că un bărbat protestează pe un stâlp. Ne-am deplasat la faţa locului şi amasigurat zona ”, au precizat echipele de intervenţie.  Se pare că patronul a  fost cel care l-a convins rapid să coboare de pe stâlp în urma unei convorbiri telefonice,pentru   că şeful nu era în judeţ . Ceea ce este foarte important , se pare că protestatarul avea şi el dreptate şi spunem acest lucru deoarece poliţiştii  au deschis un dosar penal  pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată .Adică ca să se înţeleagă mai clar angajatorul este cercetat pentru această infracţiune pentru că bărbatul care a protestat potrivit poliţiştilor nu a mai primit salariul întreg de trei luni. Nici protestatarul nu a scăpat nesancţionat de oamenii legii,primind o amendă pentru tulburarea liniştii şi ordinii  publice .

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google