JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
ppt.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Parcul Chindia în plin proces de modernizare

Autor:

Data: 14 aprilie 2014, 17:18

Începând din anul 1970, locuitorilor oraşului Târgovişte li s-a oferit un minunat loc de recreare,Parcul Chindia amenajat pe fosta grădină domnească, care era situată în spatele Curţii Domneşti.
Fără doar şi poate Parcul Chindia este locul preferat de mii de târgovișteni, în fiecare zi, pentru plimbare sau agrement. Autorităţile îşi doresc să transforme cel mai mare parc al oraşului într-un punct de atracţie atât pentru târgovişteni cât şi pentru vizitatorii străini .Lucrările de modernizare sunt în plin proces de desfăşurare şi au dat roade, parcul-emblemă a Târgoviștei, putând rivaliza cu cele din orașele mari ale României – și nu numai.Parcul Chindia a câștigat la capitolul amenajare, peisagistică, facilități și mobilier, oferind condiții deosebite celor care caută liniștea într-un colț de natură. Schimbările sunt vizibile chiar de la intrare, întrucât au recondiţionate băncuţele, s-au montat coşuri noi de gunoi şi s-au pus ghivece cu flori . Totodată, a fost refăcută şi instalaţia de iluminat ornamental.În parc se găseşte şi un lac de agrement – pe care se poate face plimbări cu barca şi hidrobicicleta iar autorităţile locale dau asigurări că va fi refăcut în scurt timp şi pontonul .Municipalitatea a dat asigurări că în cel mai scurt timp Parcul Chindia se va ridica la standarde europene

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google