JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
ppt.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. O maşină cu număr de corp diplomatic ce aparţine Ministerului Afacerilor Externe implicată în accident pe DN71 Târgovişte-Bucureşti

Autor:

Data: 3 aprilie 2014, 22:04

O maşină cu număr de corp diplomatic a fost implicată, joi după-amiază , într-un accident produs pe DN71 Târgovişte-Bucureşti, în zona Brătești, în urma căruia au fost doar pagube materiale.Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dâmboviţa, agent Adelina Torcică în maşina cu număr de corp diplomatic ce aparţine Ministerului Afacerilor Externe se afla un ataşat militar francez din cadrul Ambasadei Franţei în România . Din primele cercetări se pare că maşina cu număr de corp diplomatic nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de autoturismul din faţă, un Olcit.În urma impactului Olcit- ul a fost grav avariat.Tot potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dâmboviţa, agent Adelina Torcică în acest caz nu au fost victime iar părţile s-au înţeles pe cale amiabilă .La faţa locului au fost şi două echipaje de poliţie care dirijau traficul . Cel mai probabil maşina cu număr de corp diplomatic ce aparţine Ministerului Afacerilor Externe şi în care se afla ataşatul militar francez din cadrul Ambasadei Franţei în România venea de la La Centrul de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Ochiuri unde în perioada 31.03. – 04.04.2014 se desfăşoară o misiune de sprijin temporar în domeniul menţinerii şi restabilirii ordinii publice activitate realizată cu sprijinul domnului colonel Philippe THIRIOT, şeful diviziei de instrucţie din cadrul Centrului de la Saint Astier şi a domnului maior Patrick CASTAING, consilierul francez al Inspectorului General al Jandarmeriei Române.Este posibil ca în maşina cu număr de corp diplomatic implicată în accident să se fi aflat chiar maiorul Patrick CASTAING, consilierul francez al Inspectorului General al Jandarmeriei Române.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google