JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. PDL Târgoviște se pregătească pentru europarlamentare. Caracota spune că până după europarlamentare, nu se poate vorbi despre nicio nouă alianță

Autor:

Data: 6 martie 2014, 12:07

PDL Târgoviște a început să se pregătească pentru campania electorală pentru europarlamentare și  preşedintele Iancu Caracota a spus că o face riguros și temeinic.Ba mai mult, preşedintele PDL Târgoviște a  mai spus că tot mai mulți târgovișteni vin spre PDL,  înregistrându-se foarte multe adeziuni în ultima perioadă. Iancu Caracota a ţinut să mai sublinieze faptul că până după europarlamentare, nu se poate vorbi despre nicio nouă alianță:”Trebuie spus faptul că PDL va intra în campanie având ca adversari atât PSD și PNL, cât și PMP.Observ că se încearcă tot felul de manipulări în teritoriu și că se duc mesaje greșite, cum că am fi de aceeași parte a baricadei. Atunci, întreb: pentru ce s-a produs ruptura?Până după europarlamentare, nu se poate vorbi despre nicio nouă alianță.Europarlamentarele sunt un test foarte important, fiecare dintre partide va lupta pentru un scor bun și sper ca această confruntare electorală să se ducă cu mijloace legale și corecte.Noi avem, atât în municipiu, cât și în județ, suficiente argumente să convingem oamenii”, a afirmat preşedintele PDL Târgoviște Iancu Caracota.Caracota a mai spus că Dâmbovița nu este un județ aflat în grațiile puternicilor zilei și acest lucru se vede în primul rând la investiții. Suntem într-un regres vizibil, în neputință, pierdem locuri de muncă și nu există nicio viziune locală de dezvoltare.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google