JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Prefectul Victor Sanda:”Unii directori să-si îndeplinească în mod corespunzător sarcinile de serviciu că nu li s-a uscat bine cerneala pe hârtia de investire”

Autor:

Data: 28 februarie 2014, 13:22

Colegiul Prefectural Dâmboviţa s-a reunit vineri, într-o şedinţă la care au participat şefii instituţiilor deconcentrate. A fost o şedinţă operativă. La primul punct, col.Mirel Pietreanu a prezentat un raport al activităţii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa , pe lunile de iarnă , din care s-a desprins activitatea de intervenţie în perioada ianuarie –februarie .Astfel, au fost întreprinse o serie de măsuri pe perioada codurilor galbene şi portocali de zăpadă, în judeţul Dâmboviţa. A urmat o informare privind principalele activităţi şi direcţii de acţiune ale Inspectoratului Şcolar Dâmboviţa.În acelaşi cadru şeful Agenţiei pentru Protecţia Mediului , Mirel Nica , a prezentat Progrmul strategic pe anul 2014.Prefectul judetului, Victor Sanda, a făcut un apel către toţi cei prezenţi că, în perioada următoare, fiecare să-si îndeplinească în mod corespunzător sarcinile de serviciu, punând accent pe rezolvarea problemelor cetăţenilor, având în vedere că la unii şefi de deconcentrate nu li s-a uscat bine cerneala pe hărtia de numire şi nici nu vin la Colegiul Prefectural.Un caz concret fiind cel al şefului de la Garda de Mediu care şi-a trimis un subaltern la şedinţă.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google