Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Victor Cercel, mecanicul trolist de la telecabina Peştera- Babele s-a stins din viaţă

Autor:

Data: 9 februarie 2014, 15:16

  •  
  •  
  •  

Doliu în rândul cabanierilor şi salvamontiştilor din zona Padina-Peştera –Babele.Victor Cercel, mecanicul trolist de la telecabina Peştera- Babele şi Buşteni-Babele s-a stins din viaţă duminică de dimineaţă.Vestea că Victor Cercel a murit a căzut ca un fulger peste oamenii muntelui care timp de 30 de ani au împărţit o pâine cu Victor atât pe timp de vară cât şi pe timp de iarnă.Începând din primăvară şi până în toamnă târziu, pe Victor îl găseam cu toţii la telecabina Peştera- Babele.După ce iarna îşi intra în drepturi telecabina Peştera- Babele se închidea iar Victor mergea la Babele.Duminică de dimineaţă, un coleg de la telecabina Babele a mers să-l trezească pe Victor însă a avut un şoc când l-a găsit pe mecanicul trolist fără suflare.Cel mai probabil a suferit un infarct.
Cu durere în suflet şi compasiune ne luăm rămas bun de la Victor Cercel, mecanicul trolist de la telecabina Peştera- Babele,o fire deschisă, prietenoasă, activă şi optimistă, care a plecat dintre noi, prea devreme, în plină activitate profesională. Un gând de mângâiere, un pios omagiu şi sincere condoleanţe familiei.
Colectivul redacţional tvpartener.ro

O inimă bună şi-a oprit bătăile să se odihnească, un suflet generos s-a ridicat în înalt aproape de Dumnezeu. Ne luăm rămas bun de la prietenul nostru nepreţuit, mecanicul trolist de la telecabina Peştera- Babele,Victor.Suntem alături de familia îndurerată , în aceste momente de grea cumpănă. Dumnezeu să îi dea odihnă veşnică. Nu te vom uita.
Serviciul Judeţean de Salvamont Dâmboviţa
Cu sufletele împietrite de durere, cu mii de regrete în suflete suntem înmărmuriţi şi neputincioşi în faţa dispariţiei prietenului nostru Victor,mecanicul trolist de la telecabina Peştera- Babele.Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică.
Colectivul Postului de Jandarmi Montani Peştera.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.