Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Noile maşini din dotarea Companiei de Apă Târgovişte nu sunt un moft

Autor:

Data: 7 februarie 2014, 9:20

  •  
  •  
  •  

Reprezentanţii Companiei de Apă Târgovişte Dâmboviţa SA au ieşit cu o declaraţie de presă prin care spun că interese politico-financiare au făcut ca, în mediul public să apară o calomnie la adresa Companiei de Apă.
DECLARAŢIE DE PRESĂ
Din nou interese meschine, politico-financiare, au făcut ca în mediul public dâmboviţean să apară o calomnie la adresa Companiei de Apă.
Maşinile au fost achiziţionate din bugetul pe 2013, propus de către fosta conducere, ca alternativă la maşinile vechi, care consumau prea mulţi bani cu reparaţiile şi carburantul. Menţionăm că 5 maşini vechi, în acest moment, sunt nefuncţionale.
Toyota a fost achiziţionată conform Studiului de Fezabilitate, prin atragerea de fonduri europene, în vederea autorizării unui autolaborator pentru depistarea pierderilor de apă din toate zonele judeţului Dâmboviţa. Această maşină a fost bugetată din anul 2009, prin contractul de finanţare europeană pentru Proiectul “Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în jud. Dâmboviţa”, lucru care onorează CATD.tabel
Vă prezentăm un tabel cu situaţia care a stat la baza propunerii vechii conduceri, putând observa astfel costurile de întreţinere şi reparaţii ale acestor automobile.
De asemenea, subliniez că NU EXISTĂ nicio legătură între preţul apei şi costul de achiziţie al automobilelor. Acestea au fost achiziţionate în LEASING pe 5 ani. Consumurile specifice de carburant ale acestor maşini sunt la jumătate faţă de maşinile casate care consumau benzină.
Toate aceste lucruri, atacurile, sunt, de fapt, rezultatul unor interese politico-financiare transpartinice.
De ceea, ne angajăm ca, la fiecare apariţie ce strică imaginea companiei, să venim în faţa dvs. şi să prezentăm situaţia reală pentru corecta informare a opiniei publice.
Preşedintele Consiliului de Administraţie al Companiei de Apă Târgovişte Dâmboviţa,
Ec. Ion Ponorică

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.