JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Ambulanţa cu şase victime ale carambolului de pe A 1 a ajuns după sase ore la Spitalul din Găeşti

Autor:

Data: 25 ianuarie 2014, 22:54

Ambulanţa cu şase victime ale carambolului de pe A 1 a ajuns după sase ore la Spitalul din Găeşti,timp în care a stat blocată între nămeţi pe autostrada Bucureşti-Piteşti,în zona kilometrului 52 ,Corbii Mari. jandarmeria dambovitaLa faţa locului au intervenit militarii din Piteşti şi Târgovişte,cu două taburi şi două camioane şi jandarmii dâmboviţeni care au desprins glisiera mediană a şoselei pentru a permite intrarea salvării pe contrasens şi ajungerea ei la cea mai apropiată unitate medicală.Cele şase persoane,două femei şi patru adolescente de 16-17 ani erau în două autoturisme dintre cele 15 implicate în carambolul de pe A 1,din zona kilometrului 52.Ele au fost preluate imediat după accident de către salvare,dar aceasta a rămas blocată,fiind necesară interventia militarilor din Piteşti şi Târgovişte şi a jandarmilor dâmboviţeni. Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Dâmboviţa spun că orele până când militarii şi jandarmii au scos salvarea dintre nămeţi au trecut greu.În carambolul de pe A 1, primii doi răniţi au fost imediat preluaţi de către ambulanţe şi transportaţi la Spitalul din Gaesti,ulterior unul dintre aceştia fiind transportat cu ambulanţa dupa ce şi această autospecială s-a blocat şi ea în zăpadă, în zona localităţii dâmboviţene Bălteni.În continuare pe A1,militarii şi jandarmii împreună cu poliţiştii şi drumarii au intervint pentru scoaterea din zăpadă a tuturor maşinilor care au fost blocate între km 40 şi 52 pe Autostrada Bucureşti-Piteşti.
Blocaj între Găeşti şi podul de la Ioneşti
Blocaj a fost şi pe porţiunea de drum dintre Găeşti şi podul de la Ioneşti.Zăpada a fost viscolită iar pe carosabil nămeţii depăşeau o jumătate de metru.Zeci de maşini au fost blocate.Şi pe DN 72 Tărgovişte –Găeşti un tir a ieşit în decor.Utilajele de deszăpezire cu grau au făcut faţă viscolului

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google