Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Dâmboviţenii, înşelaţi prin metoda ghicitului

Autor:

Data: 9 ianuarie 2014, 16:06

  •  
  •  
  •  
Înşelăciunea, practicată prin diverse metode, este una dintre practicile care au luat amploare la nivelul judeţului nostru, în ultima perioadă.S-a constat că doamnele sunt uşor de păcălit de către persoane care practică metoda ghicitului, în timp ce majoritatea persoanelor de vârsta a treia sunt induse în eroare prin aşa numitul procedeu „Accidentul ”.Metodei „ghicitului” îi cad victime, în general, persoanele de sex feminin. Autorii sunt tot femei, care pretind că pot ghici viitorul. Victimelor li se cere să-şi pună bijuteriile într-o batistă sau şerveţel, pentru a fi „descântate” şi să nu fie desfăcute/privite o perioadă de timp. Profitând de neatenţia victimelor, suspecţii substituie bijuteriile. Zilele trecute poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au fost sesizaţi de o femeie  de 36 de ani, din comuna Şotânga, cu privire la faptul că a fost înşelată de o persoană necunoscută.Cu ocazia primelor verificări, a rezultat că, în cursul aceleaşi zile, în timp ce se deplasa pe str. Col. Băltăreţu din municipiul Târgovişte, a fost acostată de o persoană de sex feminin, care, sub pretextul că îi va ghici viitorul, i-a solicitat să pună într-un fragment de material textil, diferite sume de bani (1400 de lei şi 150 de euro) şi şase inele din aur.Suspecta i-a indicat părţii vătămate să deschidă acel fragment de material după trei săptămâni de la data ghicitului.Ulterior, femeia a deschis materialul textil, ocazie cu care a constatat că bijuteriile şi banii au fost înlocuiţi cu două pietricele şi  mai multe bucăţi de hârtie.Poliţiştii efectuează cercetări pentru identificarea suspectei şi recuperarea prejudiciului.
 
Feriţi-vă de înşelăciunile prin metoda ghicitului !
 
Pentru a nu cădea în plasa escrocilor, cetăţenii trebuie să ţină cont de următoarele recomandări: să evitaţi să păstreze în locuinţă sume mari de bani sau bunuri de valoare; să acorde maximă atenţie persoanelor străine care pretind că vin din partea unor membri ai familiei sau alte rude; să nu primească pachete şi, mai ales, să nu dea bani unor astfel de persoane.
De asemenea, cetăţenii nu trebuie să apeleze la „serviciile” aşa ziselor ghicitoare, să nu se lase acostaţi de astfel de persoane şi să nu încredinţeze banii sau bijuterile, ghicitoarelor, chiar dacă pretind că vi le vor înapoia.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.