Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

De sărbători, poliţia, jandarmeria, pompierii şi inspectorii sanitar veterinari pe baricade

Autor:

Data: 2 decembrie 2013, 10:15

  •  
  •  
  •  
Vineri,sala mare a prefecturii Dâmboviţa a găzduit Colegiul Prefectural.Planul de acţiuni ce va fi pus  în aplicare la nivelul judeţului Dâmboviţa  în perioada sărbătorilor de iarnă a fost primul punct al ordinii de zi şi a fost prezentat de  inspector şef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, comisarul  şef Danil Zepişi, şi directorul Direcţiei Sanitar Veterinare Dâmboviţa, dr. Sandu Tolea. Planul de măsuri pentru desfacerea produselor alimentare şi nealimentare tradiţionale şi pentru asigurarea unui climat corespunzător de siguranţă publică vizează perioada 30 noiembrie 2013-10 ianuarie 2014:„Ne-am propus să desfăşurăm activităţi în stradă şi în centrele comerciale pentru a identifica şi îndepărta toate neregulile cu privire la comercializarea produselor agro-alimentare. Vom avea echipe mixte pe principalele căi de acces, 24 de ore”, a declarat Danil Zepişi.
 Program prelungit la DSV
DSV Dâmboviţa şi colegii din teritoriu, din data de 5 decembrie, vor avea program prelungit până la ora 18.30. La toate circumscripţiile medicii veterinari au obligaţia să facă examenul de trichină, având în vedere faptul că urmează sacrificări de porci.
La ISU Dâmbovița, comandament operațional
Cel de-al doilea punct de pe ordinea de zi a fost informarea privind măsurile întreprinse pentru gestionarea situaţiilor de urgenţă generate de fenomene meteo periculoase în perioada sezonului rece, prezentată de col. Mirel Pietreanu, inspector şef la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa: „În urma informaţiilor pe care le-am primit de dimineaţă (n.n. vineri, 29 noiembrie) de la SC LDP, luni (n.n. azi) se vor semna contractele pe sectoarele de drum rămase neacoperite. Pentru zona montană îşi va adjudeca contractul SC Eurogaz Prescom Fieni, pentru zona Moreni – SC Trans Europ SRL, iar pentru zona Crevedia – Ciocăneşti – Dobra, SC Pheonix Impex SRL Buftea. În perioada 21-25 noiembrie, s-au executat verificări la bazele de deszăpezire ale Secţiei Drumuri Naţionale Târgovişte şi SDN Bucure şti, urmând ca până pe 6 decembrie să se verifice bazele de la SC LDP. La sediul nostru funcţionează comandamentul operaţional de unde se vor transmite toate datele pentru gestionarea situaţiilor de urgenţă”.a declarat col.Mirel Pietreanu.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.