JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
ppt.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Senatorul PNL,Sorin Roşca Stănescu cere autorităţilor din Târgovişte să trateze cu seriozitate problema căldurii din unităţile şcolare

Autor:

Data: 22 noiembrie 2013, 18:26

Mii de copii îngheaţă în şcoli şi grădiniţele din Târgovişte.  Municipiul Târgovişte a renunţat, din acest an, la sistemul centralizat de furnizare a energiei termice, după ce Termica nu a mai putut, din luna mai, să furnizeze niciun serviciu din cauza situaţiei financiare în care se afla. Consilierii locali au hotărât montarea de centrale termice în unităţile de învăţământ, în blocurile ANL şi cele sociale. În prezent, procesul de montare a centralelor este în desfăşurare, în diferite etape: de atribuire a contractelor sau de execuţie a lucrării. Senatorul  PNL,Sorin Roşca Stănescu     cere autorităţilor din Târgovişte să trateze cu seriozitate problema căldurii din unităţile şcolare:”Optisprezece şcoli şi licee din Târgovişte stau în frig şi vor rămâne aşa şi în urmatoarele zile dacă autorităţile nu intră în acţiune imediat.Este inadmisibil faptul că aceste şcoli şi licee au primit autorizaţie de functionare, când instalaţiile care asigură căldură nu au fost puse la punct. Este inadmisibil ca aproape  treisprezece mii de copii să sufere, în timp ce primarul oraşului Târgovişte se luptă şi îşi consacră toate eforturile, în acest sens, pentru conducerea organizaţiei PDL din oraş.In calitate de senator PNL, în al cărui colegiu se află municipiul Târgovişte, le cer autorităţilor seriozitate, responsabilitate şi îi îndemn să se mobilizeze exemplar pentru a rezolva o criză pe care tot ele au creat-o” se arată în comunicatul semnat de senatorul Sorin Roşca Stănescu.

VIDEO. Mii de copii îngheaţă în şcoli şi grădiniţele din Târgovişte

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google