Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Apel umanitar pentru Filipine – Donaţii prin sms la 8829

Autor:

Data: 15 noiembrie 2013, 17:15

  •  
  •  
  •  

Bucureşti, 15 noiembrie 2013: Operatorii de telefonie mobilă din România se alatură Apelului umanitar de urgenţă pentru Filipine, lansat de Crucea Roşie Română prin punerea la dispoziţie, în mod gratuit, a unui număr scurt de sms.Începand de vineri, 15 noiembrie a.c., Crucea Roşie Română extinde posibilitatea de a sprijini Apelul umanitar pentru Filipine, prin contribuții la numarul scurt de sms 8829, unde se pot face donatii de 2 euro/sms în toate cele trei linii de telefonie mobilă, Cosmote, Orange și Vodafone. Nu se percepe TVA pentru donațiile de pe abonament. In retelele Cosmote și Orange, pentru cartelele preplatite, TVA-ul a fost reținut la achizitionarea creditului. Pentru donatiile de pe cartele preplătite, în reteaua Vodafone utilizatorii nu platesc TVA.
Pentru donaţii online se poate accesa site-ul www.crucearosie.ro.
Conturile speciale în care pot fi depuse contribuţiile în bani, sunt deschise la BRD, Agenţia Piaţa Romana: LEI: RO36BRDE410SV29647144100 /
EURO: RO33BRDE410SV06871604100

Milioane de oameni din Filipine au mare nevoie de ajutor, după ce țara lor a fost afectată de cel mai puternic taifun care a lovit vreodată pământul. Crucea Roșie Română a lansat un apel umanitar de strangerea de fonduri pentru a contribui la asigurarea accesului la apă potabilă, alimente, pachete de igienă și adăpost pentru persoanele afectate de acest dezastru umanitar. Ultimele cifre raportate de Federația Internațională de Cruce Roșie și Semilună Roșie arată că peste 11,3 milioane de persoane au fost afectate de acest furtună, 670 000 de persoane au rămas fără adăpost, iar acum se luptă să supraviețuiască din cauza lipsei de hrană, adăpost și apă potabilă. In acest moment, voluntarii Crucii Roșii Filipineze ajuta miile de victime ale dezastrului, contribuind la cautarea persoanelor disparute, la asistenta medicala a ranitilor și furnizand pături, prelate, apa potabilă, articole de igienă și alte materiale pentru adăposturi. Invităm pe toţi cei care vor să sprijine acest apel umanitar, companii, oameni de afaceri, organizaţii guvernamentale şi neguvernamentale, să doneze bani în conturile Crucii Roşii Române.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.