Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. De Sf. Parascheva târguri de toamnă la Slobozia Moară şi Valea Lungă. Adrian Ţuţuianu a primit şi cheia comunei Aninoasa

Autor:

Data: 13 octombrie 2013, 20:16

  •  
  •  
  •  

Ziua de 14 octombrie este o zi extrem de importantă în comunitatea românească datorită evenimentelor speciale care au loc acum. Este ziua specială a balciurilor, iarmaroacelor şi târgurilor de toamnă, oamenii făcându-şi provizii pentru iarna grea ale cărei semne le putem simţi de-acum prin răcirea accentuată a vremii. Ciobanii, dimineaţa, caută să vadă cum s-au culcat oile: dacă stau gramadă, iarna va fi grea, dacă stau împrăştiate, va fi uşoară.Acum se face îngroparea verii.Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu , a participat duminică , încă de la primele ore ale dimineţii în comuna Aninoasa la inaugurarea unor investiţii foarte importante pentru comunitate şi la manifestările organizate în comunele Slobozia Moară şi Valea Lungă cu prilejul Zilelor Localităţilor, a Târgurilor de Toamnă, manifestări ce coincid cu marea sărbătoare creştină a Sfintei Parascheva.
Infrastructura rutieră se dezvoltă la Aninoasa
Duminică la primele ore ale dimineţii, preşedintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu a fost prezent în comuna Aninoasa unde alături de edilul Constantin Maricescu a tăiat panglica inaugurală la DJ 717 ce a fost asfaltat în asociere Consiliul Local Aninoasa cu o contribuţie 30% şi Consiliul Judeţean Dâmboviţa cu o contribuţie de 70%.Este primul drum judeţean reabilitat la care contribuie şi autorităţile locale. Totodată au mai fost inagurate opt investiţii pe Măsura 322.Preşedintele CJ Dâmboviţa,Adrian Ţuţuianu a primit in dar cheia comunei Aninoasa.
Sf. Parascheva dublă însemnătate pentru comuna Slobozia Moară

Sărbătoarea creştină de Sf. Parascheva a avut o dublă însemnătate şi pentru comuna dâmboviţeană Slobozia Moară. Târgul anual de toamnă,o tradiţie veche de peste 100 de ani, prilej cu care producătorii din mai multe zone ale ţării se întâlnesc şi fac schimb de mărfuri în prag de iarnă.Prezent în mijlocul comunităţii din Slobozia Moară, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa a precizat:” Am venit cu mare drag .În întrega zonă sunt oameni harnici, care ies cu produsele la vânzare. Este o tradiţie foarte frumoasă pe care primarul doreşte să o păstreze. Le urez tuturor La multi ani!”.Şi la Valea Lungă atmosfera a fost una de sărbătoare. Ca la orice târg care se respectă, nu puteau lipsi comercianţii care şi-au expus produsele specifice locului de unde provin, mărfuri apreciate, atât de localnici cât şi de vizitatori.Cu acest prilej, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa a precizat: “ Apreciez Târgul de Sf. Parascheva, este o sărbătoare pentru locuitori şi totodată un prilej ca ei să îşi facă aprovizionarea de iarnă cu legume, cu produse tradiţionale de toamnă, pastramă, brânză de burduf şi să asculte muzică populară de calitate. Le transmit cu această ocazie La mulţi ani! tuturor locuitorilor din zonă”.Adrian Ţuţuianu nu a omis să le transmită tuturor cetăţenilor că în continuare va susţine proiectele pentru dezvoltarea comunităţilor din care fac parte .

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.