JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
ppt.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Ministrul Şova a depus o plângere penală la DNA.Plângerea a fost făcută împotriva unui reprezentant al unei firme mari care a încercat să-l mituiască pentru a obţine un tronson de autostradă

Autor:

Data: 10 octombrie 2013, 15:01

Ministrul Dan Şova l-a denunțat la DNA pe un om de afaceri care a încercat să-i ofere mită pentru un contract, în timpul unei vizite în China. Ministrul delegat a declarat  în judeţul Dâmboviţa, că tentativa de mită, ce a avut loc la Beijing acum o lună şi pentru care a sesizat DNA, a fost pentru un tronson de autostradă. Şova nu a dat numele celui care a vrut să-i ofere mită , spunând doar că ”e o companie mare care are lucrări cu CNADNR” şi mai mult a spus că are şi dovezi discuţia a fost purtată în preajma unei camere video.Există şi un martor , un director din cadrul CNADR :”E un denunţ, cineva a încercat să ne mituiască pentru un tronson de autostradă. Am sesizat DNA şi o să vedem Am fost abordat direct. Reacţia anchetatorilor cred că e bună deocamdată, suntem oameni de meserie, în faza premergătoare durează puţin mai mult, dar se vor mişca.L-am anuţat imediat pe premier .A spus «sesizează DNA-ul imediat» şi am sesizat DNA.”a afirmat Dan Şova .Ministrul Şova este încrezător că instituţiile statului îşi vor face datoria .

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google