JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
ppt.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Primari, amendaţi de prefect pentru “lipsa” permanenţei din primării

Autor:

Data: 2 octombrie 2013, 19:12

Victor Sanda, prefectul judeţului Dâmboviţa , e pus pe fapte mari. Va amenda toţi primarii dâmboviţeni pentru că nu au asigurat serviciul de permanenţă pe perioada codului galben de ploi, vijelii şi inundaţii în instituţiile pe care le conduc.

Codul galben de ploi,vijelii şi inundaţii emis zilele trecute şi pentru judeţul Dâmboviţa l-au făcut pe prefect să ia la purecat primăriile dâmboviţene pentru a vedea dacă au asigurat permanenţa. Şi uite aşa au primit “şah mat”, pentru neorganizarea serviciului de permanenţă pe instituţie, primarii localităţilor Măneşti şi Tătărani .Prefectul judeţului Dâmboviţa va demara o anchetă pentru a stabili dacă toate primăriile au asigurat serviciul de permanenţă în zilele în care meteorologii au emis avertizări cu cod galben de ploi şi inundaţii. După ce ziariştii au găsit închise uşile mai multor primării , reprezentantul guvernului în teritoriu spune că edilii care nu au respectat legislaţia vor fi amendaţi. În replică, primarii spun că au considerat că au asigurat permaneţa, însă cel desemnat a avut obligaţia de a patrula prin comuna şi nu de a dormi în sediul primăriei. Cert este că potrivit Ordinului MAI nr. 736/2005 , comitetele locale pentru situaţii de urgenţă au obligaţia de a institui serviciul de permaneţă pe toata durata avertizării .Amnenda prevazută de lege în acest caz este între 2000 şi 5000 de lei şi va fi aplicată primarilor în calitate de şefi ai Comitetelor Locale pentru Situaţii de Urgenţă. Organizarea serviciului de permanenţă este o componentă importantă a activităţilor de protecţie civilă, menite să protejeze populaţia, bunurile şi mediul împotriva efectelor negative ale situaţiilor de urgenţă, cauzate de fenomene naturale sau de altă natură

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google