Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. 1 octombrie. Cometa ISON lovește Terra?

Autor:

Data: 30 septembrie 2013, 19:47

  •  
  •  
  •  

Adepții teoriei conspirației susțin că Agenția Federală pentru Gestionarea Dezastrelor din SUA (FEMA) a început în ultimele săptămâni o colectare intensă de alimente și provizii necesare supraviețuirii populației deoarece cometa ISON va lovi planeta noastră ceea ce va duce la un adevărat dezastru. Întrucât produsele au fost cerute pentru data de 1 octombrie 2013 se estimează că de marți se așteaptă să înceapă Apocalipsa.

Potrivit presei americane, FEMA a solicitat companiei My Patriot Supply, un furnizor angro de rezerve de alimente provizii de alimente și apă în valoare de 14,2 milioane de dolari, care să fie livrate până pe 1 octombrie 2013.

Odată apărute în presă aceste informații au început să se inflameze spiritele, pe site-urile cu teorii conspiraționiste a început să se vorbească despre o posibilă Apocalipsă care va începe după data de 1 octombrie și despre care Guvernul SUA are cunoștință.

Se vehiculează în principal două teorii: cea a cometei ISON, care ar putea lovi Terra și cea a unei pandemii de proporții.

Teoria cometei ISON presupune ca una dintre cele mai mari comete care străbat sistemul nostru solar și despre care se așteaptă să apară pe cer la sfârșitul acestui an, va lovi Terra și va produce pagube uriașe. despre această cometă s-a spus că este atât de puternică, încât în momentul în care va apărea pe cer va eclipsa luna, sau că ar fi de fapt o navă spațială datorită formei triunghiulare pe care o are.

În ceea ce privește a doua teorie, “Armaghedon” este vorba de o posibilă pandemie care să ducă la decesul unui număr foarte mare de oameni. Acest scenariu pornește e la unele filmulețe pregătirile masive ale FEMA. Susținătorii acestei variante susțin că s-ar fi cerut echipamente și instalații de urgență pentru 100.000 de persoane care vor lucra în interiorul unor celule medicale de criză, repartizate în 1.000 de tabere ce ar urma să adăpostească, fiecare, câte 100 de oameni pe tot teritoriul Statelor Unite.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.