JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Traficanţii de droguri luaţi pe sus de poliţişti

Autor:

Data: 26 septembrie 2013, 13:13

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Bucureşti şi procurorii D.I.I.C.O.T. au efectuat 22 de percheziţii la locuinţele a 27 de suspecţi de trafic de droguri de mare risc. În urma percheziţiilor, au fost ridicate droguri de mare risc, ţigări de contrabandă, două autoturisme şi bani.

În zilele de 25 şi 26 septembrie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti şi procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bucureşti au efectuat, în Sectoarele 2 şi 5 ale Capitalei, 22 de percheziţii la locuinţele a 27 de suspecţi de trafic de droguri de mare risc, respectiv heroină şi methadonă.

În urma efectuării percheziţiilor, au fost ridicate 281 de doze de heroină, 40 de grame de heroină pură, 140 de comprimate de methadonă, două pistoale cu gaze deţinute fără autorizaţie şi 250 de pachete de ţigări netimbrate.

De asemenea, au fost ridicate două autoturisme, precum şi 4.300 de lei şi 500 de euro.

Suspecţii depistaţi au fost conduşi la audieri, fiind cercetaţi pentru trafic de droguri de mare risc.

La efectuarea percheziţiilor, poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Bucureşti şi procurorii D.I.I.C.O.T. au fost sprijiniţi de jandarmi de la B.S.I.J..

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google