JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. BICICLIST ACCIDENTAT în Masivul Montan Bucegi

Autor:

Data: 22 septembrie 2013, 22:36

BICICLIST ACCIDENTAT SPRIJINIT DE JANDARMII MONTANI

Un tânăr care se afla în dificultate în Masivul Montan Bucegi a fost sprijinit de jandarmii montani.

În urma unei solicitări telefonice un echipaj din cadrul Postului de Jandarmi Ordine Publică Montan Zănoaga a intervenit în zona Dichiu din Masivul Montan Bucegi pentru sprijinirea unei persoane care, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe DJ 713 Piatra Arsă-Dichiu-Cuibul Dorului a pierdut controlul vehiculului la o manevră bruscă de frânare, într-o curbă și s-a izbit de un parapet metalic, accidentându-se în zona umărului drept.
În urma intervenţiei jandarmilor montani tânărului în vârstă de 26 ani, din localitatea Fieni i s-a acordat primul ajutor fiind preluat de o ambulanță și transportat la Spitalul Orășenesc Pucioasa.
***
Turiştii aflaţi în dificultate în zona Platoului Montan Bucegi pot apela cu încredere numărul de telefon 0749058037 sau numărul unic de urgenţă „112” pentru a obţine sprijinul imediat al jandarmilor montani.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google