JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Avocat fals la Moreni

Autor:

Data: 19 septembrie 2013, 9:34

Un bărbat de 32 de ani din Târgovişe s-a prezentat miercuri la Judecătoria Moreni ca avocat pentru a pleda într-o cauză civilă,fără a avea această calitate iar acum  este cercetat penal de poliţişti. Un reprezentant al Judecătoriei Moreni a fost cel care a anunţat poliţia despre o persoană cu un comportament suspect care s-a prezentat  în instanţă,pretinzând că este avocat.
 ,,Este vorba de un bărbat de 32 de ani din Târgovişte care s-a prezentat într-o sedinţă publică în calitate de avocat pentru a pleda într-un proces civil.Au existat suspiciuni din partea judecătorului cu privire la calitatea de avocat a acestuia şi acesta a sesizat poliţia,suspectul fiind condus la poliţia municipiului Moreni unde este cercetat penal pentru  fals în inscrisuri sub semnătură privată,infracţiune pedepsită cu inchisoarea de la o lună la un an sau amendă şi  exercitarea fără drept a unei profesii sau meserii,infracţiune pedepsită cu închisoarea de la trei luni la doi ani sau amendă.” a declarat purtăorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa,subinspector Alexandra Niculae.
 Barbatul din Targoviste a fost  audiat la politia municipiului Moreni,urmând ca anchetatorii să decida dacă se impune reţinerea acestuia pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google