Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Superkombat New Heroes Târgovişte: Cătălin Sacagiu vs Florin Niculae, meci la egalitate. Ristea i-a dat KO lui Ştefan Szomoru

Autor:

Data: 31 august 2013, 11:20

  •  
  •  
  •  
  •  

Vineri seară, Târgoviştea a deveni primul oraş din România care a găzdui o gală, Superkombat New Heroes. Sub moto-ul “Atenţie, băieţi răi!”, evenimentul a creat o atmosferă de neuitat la sala Polivalentă din Târgovişte unde 18 eroi ai Superkombatului s-au luptat. O parte dintre învingătorii de la Târgovişte vor fi invitaţi să lupte pe viitor în circuitul World Grand Prix. Primul meci din cadrul galei Superkombat New Heroes Târgovişte “Atenţie, băieţi răi!”a fost între târgovişteanul Cătălin Sacagiu şi bucureşteanul Florin Niculae la categoria + 95 de kilograme. Încă din primele minute, meciul a fost unul pe placul publicului, destul de disputat. Publicul a fost alături de Cătălin Sacagiu. Meciul s-a terminat la egalitate după ce ambii sportivi au primit câte o decizie iar unul dintre arbitrii a dat egal. Ambii sportivi au terminat meciul cu faţa tăiată după ce s-au lovit cap în cap. La scurt timp după încheierea Galei Superkombat New Heroes Catălin Sacagiu a scris pe o pagină de socializare că mulţumeşte tuturor celor care l-au susţinut şi că oarecum a fost nedreptăţit:”Sper că va plăcut lupta şi că nu am dezamăgit pe nimeni. Am fost un pic nedreptăţit “, a scris Cătălin Sacagiu pe o pagină de socializare . Campionii mondiali Local Kombat, Bogdan Stoica şi Andrei Stoica au fost cei care au încheiat seara Superkombat New Heroes .Veteranul Ionut “Pitbull” Atodiresei l-a învins cu greu pe grecul Kostas Papadelis, câştigatorul selecţiilor Local Kombat de la Atena.Întreg evenimentul a fost dedicat promovării internaţionale a oraşului Târgovişte ca destinaţie turistică pentru fanii brandului Dracula.

Ristea  i-a dat KO lui  Ştefan Szomoru

  Super-fight -91 kg, Ştefan Szomoru vs Cristian Ristea.Luptătorul găeştean Cristian Ristea a făcut un spectacol de zile mari la Gala  Superkombat New Heroes Târgovişte  “Atenţie, băieţi răi!”. Ristea  i-a dat knock- out  adversarului timişorean Ştefan Szomoru.În  acel moment sala s-a ridicat în picioare şi l-a aplaudat la scenă deschisă pe Ristea. Szomoru a încasat o dreaptă în bărbie chiar în ultima secundă a rundei şi a rămas la podea momente bune.Timişoreanul  a avut nevoie de intervenţia medicilor.Cristian Ristea este pregătit de antrenorul găeştean, şi el campion la K1, Dan Mocanu. Pe chipul lui Ristea dar şi pe cel al antrenorului de la clubul Respect Gym Găeşti, Dan Mocanu am putut citi bucuria şi satisfacţia muncii depuse .

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.