JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Pruncucidere sau omor calificat? Femeia care şi-a aruncat pruncul pe malul râului Ialomicioara, în cartierul Costeşti, oraşul Fieni a fost prinsă de poliţişti

Autor:

Data: 23 august 2013, 17:42

Poliţiştii dâmboviţeni au fost în alertă timp de două luni după ce în luna iunie un bărbat a găsit pe malul râului Ialomicioara cadavrul unui bebeluş.  Astăzi ,oamenii legii au reuşit să o găsească pe femeia care a născut copilul şi după aceea l-a abandonat pe malul râului Ialomicioara, în cartierul Costeşti, oraşul Fieni.Femeia are 32 de ani,este din satul Bădeni, comuna Runcu , căsătorită şi mai are acasă încă trei copii.Femeia şi-a recunoscut fapta în faţa oamenilor legii şi urmează a fi supusă unei expertize psihologice , pentru a i se stabili încadrarea juridică a faptei , fie va fi cercetată pentru pruncucidere sau omor calificat.Descoperirea a fost făcuta pe malul râului Ialomicioara în zona cartierului Costeşti, din oraşul Fieni. Bărbatul care a găsit cadavrul spunea că aduna piatră de pe albia râului şi initial a crezut că este o păpuşă însă, când s- a apropiat şi – a dat seama că era vorba de un copil. Imediat bărbatul s-a speriat şi a alertat poliţia care timp de două luni au căutat-o pe femeie .Cu siguranţă se va deschide şi o anchetă în cadrul Spitalului Pucioasa, pentru că femeia după ce a născut şi a recurs la oribilul gest a mers la spital.Poliţiştii când au cerut informaţii unităţii spitaliceşti nu au aflat prea mare lucru.

VIDEO. Descoperire macabră. Nou-născut, aruncat pe malul Ialomiţei, în cartierul Costeşti, oraşul Fieni

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google