Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Prima gală din seria Superkombat New Heroes, organizată în România, pe 30 august, la Târgovişte. Programul complet al galei Superkombat New Heroes de la Târgovişte

Autor:

Data: 22 august 2013, 17:00

  •  
  •  
  •  
  •  

Prima gală din seria Superkombat New Heroes, organizată în România, pe 30 august, la Târgovişte, va programa nouă meciuri, urmând ca luptători din şase ţări să urce în ring, printre care şi vedetele din Local Kombat, Andrei Stoica, Bogdan Stoica şi Ionuţ Atodiresei.

A cincea ediţie din conceptul New Heroes, după cele de la Opatija (Croaţia), Sao Paulo (Brazilia), Viena (Austria) şi Dubai (Emiratele Arabe Unite), gala de la Târgovişte se va desfăşura la Sala Polivalentă din localitate, iar biletele, care costă 25 de lei, s-au pus deja la vânzare, putând fi achiziţionate zilnic de la casele sălii, dar şi de la Serviciul Public Judeţean de Turism, Tineret şi Sport al Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

Evenimentul, transmis în direct în România de Sport.ro, va beneficia de o expunere mediatică internaţională impresionantă. “Televiziuni cu acoperire în Canada, SUA, Croaţia, Macedonia, Portugalia, Turcia şi Angola au achiziţionat deja drepturile de televizare, iar evenimentul va putea fi urmărit în reluare şi pe Eurosport, în nu mai puţin de 75 de ţări de pe patru continente”, a declarat preşedintele Superkombat, Eduard Irimia.

La Târgovişte vor fi prezenţi şi mai mulţi invitaţi surpriză, printre care şi legenda K-1 Melvin Manhoef, însă nu vor lipsi nici actualii eroi din Superkombat, Cătălin Moroşanu, Raul Cătinaş şi Benjamin Adegbuyi.

Campionul mondial Superkombat, Bogdan Stoica, va fi capul de afiş al Superkombat New Heroes Târgovişte, urmând să-l înfrunte pe francezul Marsan Yohan într-un super-fight, în timp ce fratele său, Andrei, se va duela cu algerianul Zinedine Hameur-Lain în limitele categoriei -95 de kilograme. Veteranul Ionuţ “Pitbull” Atodiresei va încerca să-l învingă pe grecul Kostas Papadelis, câştigătorul selecţiilor Superkombat de la Atena, iar Cristian Milea şi Claudiu Bădoi vor avea un meci revanşă, eliminatoriu pentru titlul mondial New Heroes la categoria -71 de kilograme.

Cântarul oficial şi conferinţa de presă de dinaintea galei vor avea loc joi, 29 august, la Curtea Domnească a lui Vlad Ţepeş. De altfel, întreg evenimentul va fi dedicat promovării internaţionale a oraşului Târgovişte ca destinaţie turistică pentru fanii brandului Dracula, personajul legendar creat de Bram Stocker pe baza poveştilor despre Ţepeş.
Cardul galei Superkombat New Heroes Târgovişte – 30 august:

Super-fight – 91 kg
Marsan Yohan (Franţa) vs Bogdan Stoica

Super-fight – 95 kg
Zinedine Hameur-Lain (Algeria) vs Andrei Stoica

Super-fight -65 kg
Kostas Papedelis (Grecia) vs Ionuţ Atodiresei

Super-fight -95 de kg
Kay Bult (Olanda) vs Dănuţ Hurduc

Super-fight -71 kg
Claudiu Bădoi vs Cristian Milea

Super-fight -85 kg
Ibrahim El Bouni (Maroc) vs Ciprian Şchiopu

Super-fight -91 kg
Ştefan Szomoru vs Cristian Ristea

Super-fight -81 kg
Daniel Lazăr vs Flavius Boiciuc

Superfight +95 kg
Cătălin Sacagiu vs Florin Niculae

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.