Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Cu prilejul redeschiderii bazinului de înot din municipiul Târgovişte, microraionul III, am constatat încă o dată că manifestările predilecte ale primarului Boriga sunt minciuna şi manipularea grosolană.

Autor:

Data: 16 august 2013, 20:15

  •  
  •  
  •  
  •  

Cu prilejul redeschiderii bazinului de înot din municipiul Târgovişte, microraionul III, am constatat încă o dată că manifestările predilecte ale primarului Boriga sunt minciuna şi manipularea grosolană.
Faţă de afirmaţiile potrivit cărora închiderea bazinului a fost cauzată de lipsa fondurilor bugetare, mă văd nevoit să probez cu documente oficiale, emise tocmai de către Clubul Sportiv Municipal, că bazinul de înot nu a dus niciodată lipsă de finanţare.
Supun atenţiei opiniei publice adresa nr. 903/20.06.2013 aparţinând Clubului Sportiv Municipal, din care rezultă foarte clar ca suma de 275.000 lei, alocată pentru încălzire şi iluminat la bazinul de înot, a fost cheltuită numai in proporţie de 55,79%, respectiv 153.441 lei, suma de 45.000 lei, alocată pentru funcţionarea bazinului, a fost cheltuită numai in proporţie de 41,36%, respectiv 18.612 lei, în vreme ce suma de 70.000, alocată pentru materiale sanitare necesare bazinului, a fost cheltuită numai in proporţie de 31,73%, respectiv 22.213 lei.
La un simplu calcul, Clubul Sportiv Municipal mai avea la dispoziţie pentru bazinul de înot, până la rectificarea bugetară, suma de 195.734 lei.
Totodată, in aceeaşi notă de dezinformare, edilul a afirmat cu seninătate că centrala care deserveşte bazinul s-a stricat, intrucât începând cu luna iulie nu au mai fost alocate fonduri Clubului Sportiv.
Tot Clubul Sportiv Municipal trimite in derizoriu şi această afirmaţie a primarului, întrucât prin adresa nr. 976/19.07.2013, ne înainta o notă de constatare a defecţiunilor emisă de SC BIANDRA TRADING SA la data de 22.05.2013, din care rezultă că încă de la acea dată centrala era nefuncţională.

Faţă de evidenţa precizărilor de mai sus, probate până în cel mai mic detaliu, Uniunea Social Liberală respinge categoric comportamentul nedemn al primarului Gabriel Boriga care a ales sa abandoneze iremediabil argumentele raționale și cultura dialogului onest!

Anexam prezentului comunicat adresele nr. 903/20.06.2013 şi nr. 976/19.07.2013 aparţinând Clubului Sportiv Municipal.

CRISTIAN DANIEL STAN
Preşedinte PSD Târgovişte, lider al Grupului USL din Consiliul Local Târgovişte

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.