Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Târgovişte va găzdui prima ediţie Superkombat New Heroes organizată în România

Autor:

Data: 5 august 2013, 15:00

  •  
  •  
  •  
Cea de-a cincea ediţie a conceptului Superkombat New Heroes va fi organizată în premieră în România, pe 30 august la Târgovişte, după ce în primele şase luni ale anului, promoţia românească a produs evenimente similare în Croaţia, Brazilia, Austria şi Emiratele Arabe Unite. Printre sportivii care vor lupta în oraşul dâmboviţean, fostă capitală a Ţării Româneşti în vremea lui Vlad Ţepeş, se numără şi deja consacraţii Ionuţ “Pitbull” Atodiresei, Bogdan Stoica şi Andrei Stoica.
E pentru prima oară când conceptul inventat de Eduard Irimia la începutul anului pentru a descoperi noi eroi pe întreg mapamondul va fi implementat şi în România, urmând ca la evenimentul de la Târgovişte să fie prezent un număr record de luptători autohtoni din noua generaţie, nu mai puţin de 9. “Va fi prima gală de acest gen care va avea loc în ţara noastră după ce, din ianuarie, atunci când am lansat conceptul New Heroes, am căutat eroi pe trei continente. Sper ca măcar unul dintre cei care vor lupta pe 30 august la Târgovişte să calce pe urmele lui Moroşanu, Iftimoaie sau Atodiresei. Fraţii Stoica şi Benny Adegbuyi au fost descoperiţi la gale de selecţie şi acum au ajuns să fie apreciaţi la nivel mondial, aşa că oricând poate răsări un nou viitor campion. O parte dintre învingătorii de la Târgovişte vor fi invitaţi să lupte pe viitor în circuitul World Grand Prix”, a declarat preşedintele Superkombat, Eduard Irimia.
În cadrul galei Superkombat New Heroes, care va fi transmisă la nivel internaţional, iar în România de Pro TV şi Sport.ro, sunt anunţaţi pe card sportivi tineri precum Claudiu Bădoi, Cristian Milea, Amansio Paraschiv, Daniel Lazăr, Flavius Boiciuc, Dănuţ Hurduc, Ciprian Şchiopu, Ştefan Szomoru, dar şi dâmboviţenii Cristian Ristea şi Cătălin Sacagiu. Programul meciurilor urmează să fie anunţat în cursul săptămânii viitoare.
Organizat în parteneriat cu Consiliul Local al municipiului Târgovişte şi Consiliul Judeţean Dâmboviţa, evenimentul sportiv de la Sala Polivalentă din Târgovişte va fi folosit şi pentru a promova destinaţia turistică Târgovişte, fosta capitală a Ţării Româneşti şi reşedinţa domnitorului Vlad Ţepeş, cel mai popular conducător medieval de pe teritoriul României datorită faptului că a. stat la baza personajului legendar Dracula. “Îmi place mult istoria şi mă bucur că vom avea ocazia să luptăm într-un loc de tradiţie încărcat de legende. Vom fi precum generalii lui Vlad Ţepeş în ring, fără milă pentru adversari”, a declarat veteranul Ionuţ Atodiresei, care va înfrunta un sportiv din Turcia, ţară-urmaşă a Imperiului Otoman, marele duşman al lui Ţepeş.
Biletele pentru gala Superkombat New Heroes de pe 30 august de la Târgovişte costă 25 de lei şi vor putea fi achiziţionate începând de miercuri de la Sala Polivalentă din localitate, dar şi de la sediul Serviciului Public Judeţean deTurism, Tineret şi Sport Dâmboviţa.

“Este primul eveniment Superkombat New Heroes din România. Astfel de manifestări au avut loc în patru continente. Mulţumim administraţiei judeţene şi celei locale pentru sprijin. Prin acest eveniment vom promova, din punct de vedere turistic, Târgoviştea, Dâmboviţa, dar şi brand-ul Târgoviştei – Dracula”, a declarat Andrei Albu.

« Este important să promovăm Târgoviştea şi judeţul Dâmboviţa ca destinaţie turistică, dar şi sportul », a menţionat AdrianŢuţuianu, preşedintele CJD, care a subliniat că va colabora cu Primăria Târgovişte nu numai în ceea ce priveşte acest eveniment şi că, alături de edilul Târgoviştei vor încerca să depăşescă ceea ce îi desparte şi să îşi unească eforturile. De asemenea, Adrian Ţuţuianu are în vedere organizarea, la anul, la Târgovişte, pe parcursul a trei zile, a festivalului Dracula.

« Evenimentul este un bun prilej de a promova imaginea, notorietatea şi viabilitatea oraşului. Mă aştept la un număr mare de turişti. Este evenimentul cu cea mai mare expunere media. Vom fi alături de organizatori până la ultimele detalii. Dacă acest eveniment va ieşi foarte bine, la anul vom juca în Liga mare”, a precizat Gabriel Boriga, primarul Târgoviştei.

 

Eduard Irimia, preşedintele Superkombat, a introdus anul acesta şi conceptul de “Superkombat New Heroes”, gale preliminarii, cum este şi cea ce va avea loc la Târgovişte, prin intermediul cărora oficialii Superkombat speră să descopere vedetele de mâine ale sporturilor de contact din întreaga lume. Irimia a declarat că au fost organizate deja patru gale de acest gen în Croaţia, Brazilia, Austria, Emiratele Arabe Unite, a cincea urmând să aibe loc la Târgovişte. Sunt mari aşteptări de la această gală, preşedintele Superkombat speră ca măcar unul dintre cei care vor lupta pe 30 august la Târgovişte să calce pe urmele lui Moroşanu, Iftimoaie sau Atodiresei. O parte dintre învingătorii de la Târgovişte vor fi invitaţi să lupte pe viitor în circuitul World Grand Prix. Ieri, alături de preşedintele Superkombat şi organizatorii evenimentului s-au aflat: Ionuţ Atodiresei, Claudiu Bădoi, Cătălin Sacagiu. La finalul conferinţei, au sosit fraţii Andrei şi Bogdan Stoica. Aceştia din urmă au realizat ieri şi materialul promoţional, la Curtea Domnească.

Aşa cum menţionam, evenimentul va scoate în evidenţă şi repere turistice ale Târgoviştei şi ale Judeţului – şi ne referim aici la Dracula, Turnul Chindiei şi nu numai.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.