JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Patru elevi eliminati de la Bacalaureat în Dâmboviţa! Au fost prinşi că au copiat la Matematică şi Istorie scris

Autor:

Data: 3 iulie 2013, 15:54

Încă patru elevi au fost eliminati din Bacalaureat, în Dâmboviţa , după ce au fost prinşi că au copiat.
Trei dintre ei au venit la Bac cu telefoanele mobile cu ajutorul cărora a încercat să copieze la matematică iar al patrulea elev a fost prins cu copiuţe clasice la istorie.Este vorba despre un elev de la centrul de examen “Iordache Gloescu” din Găeşti,unul de la “Ion Heliade Rădulescu” din Târgovişte, altul de la “Ion Ghica ”din Târgovişte şi cel de al patrulea de la “Constantin Carabella”.
Examenul de Bacalaureat a continuat astăzi cu proba obligatorie de profil, examen scris la MATEMATICĂ sau ISTORIE. 4326 de elevi din judeţul Dâmboviţa au dat miercuri, 3 iulie, proba obligatorie a profilului de la examenul de Bacalaureat 2013.BACALAUREAT 2013 la proba obligatorie de profil a adus o premieră în acest an. Ministerul Educaţiei a pregătit patru variante diferite de subiecte pentru elevii care au dat BACUL la matematică în funcţie de profilul pe care l-au terminat.Dacă elevii de la real, tehnologic, militar şi pedagogic au dat examen la MATEMATICĂ , absolventii de la uman şi de la filiera vocationala au susţinut examenul la ISTORIE.La examenul de Matematică şi la cel de Istorie ce s-au desfăşurat astăzi în cadrul Bacalaureatului 2013 a fost extrasă varianta de subiecte numărul 2. Subiectele pe care absolventii de liceu le-au avut de rezolvat au fost structurate pe trei mari cerinţe, fiecare cu mai multe sub-puncte. Fiecare subiect este notat cu 30 de puncte, iar 10 puncte se acordă din oficiu. 2959 de elevi dâmboviţeni au susţinut proba la matematică iar 1034 la istorie.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google