Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

GICĂ POPESCU, VICEPRIMARUL TÂRGOVIŞTEI ŞI RECTORUL UVT, UMILIŢI

Autor:

Data: 26 iunie 2013, 17:05

  •  
  •  
  •  

Şedinţă în efectiv complet, ieri dimineaţă, la Adunarea Generală a Asociaţilor AFC Chindia. Gică Popescu, Ciprian Prisăcaru, Călin Oros şi, cu jumătate de oră întârziere, reprezentantul Consiliului Judeţean, Costin Mihai, s-au aşezat la masa discuţiilor alături de preşedintele executiv al echipei, Mihai Trifan, şi contabila Gabriela Grigore.
Principalul subiect pe ordinea de zi a fost viitorul echipei, însă niciunul dintre reprezentanţi nu a dorit să facă o declaraţie oficială despre hotărârile luate în spatele uşilor, preferând să vorbească cu presa după ce meciul dintre Sportul Studenţesc şi Rapid Suceava, programat în această seară, de la ora 18:00, se va încheia.
Primul care a părăsit biroul preşedintelui Trifan a fost Gică Popescu, acesta declarând că: “A fost o discuţie constructivă. Aşteptăm deznodământul meciului dintre Sportul şi Suceava, după care vom organiza o întâlnire cu massmedia. Îmi doresc ca proiectul să continue, dar nu mai depinde de mine. În funcţie de hotărârile pe care le vor lua ceilalţi asociaţi, Chindia va continua sau nu. Eu nu vă pot spune nimic despre decizia pe care am luat-o. Aşteptaţi meciul de mâine (n.n. astăzi) şi apoi discutăm. Trei dintre jucători vor pleca. Este vorba de Băluţă şi Şerban, care vor pleca la Viitorul Constanţa, şi de Perianu, dorit şi ofertat de FC Botoşani. În rest, fotbaliştii se află, în momentul de faţă, sub contract cu Chindia. Ce se va întâmpla în viitor cu ei nu vă pot spune, pentru că nu depinde doar de mine”, a spus preşedintele onorific al Chindiei, Gică Popescu.
TRIFAN AR PUTEA PLECA
Mult mai tranşant a fost preşedintele executiv al Chindiei, Mihai Trifan, care a spus răspicat că refuzul Consiliului Judeţean de a vira în conturile clubului banii aprobaţi pentru anul 2013 ar însemna şi plecarea sa din fruntea grupării dâmboviţene: “Dacă nu ne vor da banii, eu voi demisiona. Nu mai pot sta la nesfârşit să aştept ca cei de la CJ să-şi respecte angajamentele. De asemenea, dacă unul dintre asociaţi va pleca şi nu va fi înlocuit rapid, nu rămân”.
În eventualitatea în care Trifan va lua această decizie, Chindia va rămâne fără preşedinte şi fără vicepreşedinte.
GICĂ POPESCU, VICEPRIMARUL TÂRGOVIŞTEI ŞI RECTORUL UVT, UMILIŢI DE COSTIN MIHAI
Cu siguranţă cel mai jenant moment al zilei s-a petrecut înainte de începerea A.G.A. La fel cum s-a întâmplat săptămâna trecută, reprezentantul CJ, ziaristul Costin Mihai, şi-a făcut apariţia cu o jumătate de oră întârziere. Gică Popescu, Ciprian Prisăcaru şi Călin Oros şi-au făcut apariţia la ora stabilită, în vreme ce “solul” consiliului a ajuns mult mai târziu, nu înainte de a saluta câţiva instructori auto sau poliţişti aflaţi în zona stadionului pentru examenele de obţinere a permiselor auto. Fără să se sinchisească de faptul că era aşteptat de trei oameni, care, spre deosebire de el, au multe alte probleme de rezolvat, reprezentantul CJ a catadixit să apară mult mai târziu, punând instituţia pe care o reprezintă într-o postură absolut jenantă, dar tipică pentru personajul în cauză.
După sosirea acestuia, discuţiile au început şi au durat aproximativ 45 de minute!

Sursa: ziardambovita.ro

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.