Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Lacul de acumulare Pucioasa descărcat controlat din cauza ploilor puternice

Autor:

Data: 12 iunie 2013, 18:54

  •  
  •  
  •  

Astăzi, după-amiază,12 iunie 2013, începând cu ora 16:00, S.G.A. Dâmboviţa efectuează, timp de 4(patru) ore, descărcarea controlată a lacului de acumulare Pucioasa, pentru crearea unei rezerve de colectare a apei, rezultată din precipitaţiile ce pot cădea în perioada următoare.
În urma atenţionărilor de producere a fenomenelor meteo periculoase, în cursul zilei de astăzi, la nivelul Comitetelor Locale pentru Situaţii de Urgenţă (C.L.S.U.) din Judeţul Dâmboviţa s-au luat măsuri de verificare a şanţurilor şi rigolelor de colectare a apelor pluviale, iar unde a fost cazul, s-au luat măsuri pentru deblocarea podurilor şi podeţelor situate pe drumurile comunale, în vederea reducerii pericolului de inundare a gospodăriilor populaţiei şi a drumurilor publice, cu apa căzută în urma precipitaţiilor.
În acest sens, C.L.S.U. Dragodana a acţionat în localitatea Picior de Munte, pentru deblocarea unui podeţ obturat cu diverse materiale, reducând astfel pericolul de inundare a gospodăriilor din zona respectivă.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.