JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Lacul de acumulare Pucioasa descărcat controlat din cauza ploilor puternice

Autor:

Data: 12 iunie 2013, 18:54

Astăzi, după-amiază,12 iunie 2013, începând cu ora 16:00, S.G.A. Dâmboviţa efectuează, timp de 4(patru) ore, descărcarea controlată a lacului de acumulare Pucioasa, pentru crearea unei rezerve de colectare a apei, rezultată din precipitaţiile ce pot cădea în perioada următoare.
În urma atenţionărilor de producere a fenomenelor meteo periculoase, în cursul zilei de astăzi, la nivelul Comitetelor Locale pentru Situaţii de Urgenţă (C.L.S.U.) din Judeţul Dâmboviţa s-au luat măsuri de verificare a şanţurilor şi rigolelor de colectare a apelor pluviale, iar unde a fost cazul, s-au luat măsuri pentru deblocarea podurilor şi podeţelor situate pe drumurile comunale, în vederea reducerii pericolului de inundare a gospodăriilor populaţiei şi a drumurilor publice, cu apa căzută în urma precipitaţiilor.
În acest sens, C.L.S.U. Dragodana a acţionat în localitatea Picior de Munte, pentru deblocarea unui podeţ obturat cu diverse materiale, reducând astfel pericolul de inundare a gospodăriilor din zona respectivă.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google