Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Patronul Hanului Vlăsiei din comuna dâmboviţeană Tărtăşeşti, Nicolae Cristescu va prelua echipa de fotbal Rapid Bucureşti

Autor:

Data: 10 iunie 2013, 13:00

  •  
  •  
  •  

Rapid este pregătită să revină în forță în fotbalul românesc. Omul de afaceri Nicolae Cristescu este gata să finanțeze clubul din Giulești. De săptămână viitoare, lucrurile pot să intre din nou pe făgașul normal în Giulești.

Cristescu a mărturisit pentru digisport.ro că la începutul săptămânii viitoare va parafa înțelegerea cu George Copos, explicând și modalitatea în care se va face tranzacția.

“Eu sunt 100% hotărât să o preiau pe Rapid, am banii deja pregătiți pentru salariile jucatorilor, asta mi se pare cea mai urgentă problemă de rezolvat la acest club. Contractul s-a întocmit încă de vineri, însă cum am mai spus, este doar un credit pe care ar trebui să îl preia George Copos. Este datoria lui până la urmă și cred că-l va prelua, așa cum a renunțat și la alte pretenții mai mari.

Luni sau marți vom semna contractul. Eu voi prelua Rapidul cu datoriile către stat și către jucători, adică undeva în jurul sumei de șase milioane de euro”, a spus Cristescu.

Nicolae Cristescu susține că afacerea este ca și încheiată, acesta vorbind și despre persoanele care vor face parte din staff-ul giuleștenilor.

“Pentru mine este doar o chestiune de timp și, evident, de semnare a contractului, dar am convingerea că vom ajunge la o înțelegere, la începutul săptămânii viitoare. Vreau să mai fac și o altă precizare. Din staff-ul Rapidului vor face parte fostele glorii și toți cei care au făcut ceva pentru acest club, mă refer aici la Nae Manea, Daniel Pancu, Marian Rada, dar și la alții”.

Susţinător înfocat al trupei din Grant, acesta s-a intersectat încă din trecut cu viaţa clubului. În 2009, a organizat pentru giuleşteni o petrecere de sfîrşit de an la Hanul Vlăsiei din Tărtăşeşti, Dîmboviţa. Proprietate personală!

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.