JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

În această minivacanţă, prilejuită de Ziua Internaţională a Muncii, Ziua Internaţională a Tineretului şi Sfintele Sărbători Pascale, pompierii dâmboviţeni au lucrat la foc continuu

Autor:

Data: 7 mai 2013, 14:30

În această minivacanţă, prilejuită de Ziua Internaţională a Muncii, Ziua Internaţională a Tineretului şi Sfintele Sărbători Pascale, pompierii dâmboviţeni au lucrat la foc continuu. Pompierii au intervenit pentru deblocarea mai multor uşi ,la unele apartamente din municipiul Târgovişte ,pentru asigurarea zonei în urma producerii unor accidente rutiere pe drumurile publice,pentru stingerea unor incendii izbucnite la anexe gospodăreşti,stingerea unor incendii de vegetaţie şi nu în ultimul rând pentru pentru înlăturarea unui copac căzut în urma unei furtuni pe partea carosabilă a drumului:”Pompierii de la Detaşamentul Târgovişte au fost solicitaţi pe B-dul Unirii din Târgovişte, pentru a debloca uşa unui apartament. Pompierii l-au găsit pe proprietarul apartamentului căzut în bucătărie, acestuia fiindu-i acordat ajutor medical de urgenţă şi transportat la spital cu ambulanţa SMURD. Detaşamentul Moreni a fost solicitat pe DN – 72, în localitatea I.L.Caragiale, pentru asigurarea zonei şi sablarea carosabilului în urma producerii unui accident rutier şi pentru salvarea unui câine căzut într-un canal. Pompierii de la Detaşamentul Târgovişte au intervenit pe strada 1 Mai din Târgovişte, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism. Din cercetările efectuate, se pare că incendiul a fost provocat de un scurtcircuit electric produs din cauza unui conductor electric neizolat corespunzător. Au ars elemente combustibile din compartimentul motor al autoturismului.La scurt timp după această intervenţie , pompierii au fost solicitaţi pe B-dul Unirii din Târgovişte, pentru a debloca uşa unui apartament amplasat la etajul 1 al unui bloc de locuinţe. În dormitor a fost găsită o persoană decedată (proprietara apartamentului, în vârstă de 74 ani).Pompierii de la Detaşamentul Găeşti au fost solicitaţi pe DN-72, pe raza comunei Dragodana, pentru înlăturarea unui copac căzut în urma unei furtuni pe partea carosabilă a drumului. Detaşamentul Titu a intervenit pe strada I.c.Vissarion din oraşul Titu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism. Din cercetările efectuate, se pare că incendiul a fost provocat de scurgeri de lichide combustibile căzute pe elemente încinse ale motorului. Au ars elemente combustibile din compartimentul motor al autoturismului.Pompierii de la Garda Răcari au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Ghergani. Un scurtcircuit electric provocat de un conductor electric defect, se pare că a fost cauza probabilă a producerii incendiului, în care au ars: acoperişul casei pe o suprafaţă de cca.20mp, anexe din lemn pe o suprafaţă de cca.60mp şi cca.4mc lemne de foc.Tot în această perioadă, pompierii dâmboviţeni au intervenit la trei incendii de vegetaţie, în care a ars cca. un hectar de vegetaţie uscată” a afirmat lt.col.Eduard Ţelea,purtător de cuvânt ISU Dâmboviţa.
142 de solicitări la SMURD
Totodată echipajele SMURD din cadrul I.S.U.”Basarab I” Dâmboviţa au intervenit în această perioadă pentru a acorda ajutor medical de urgenţă la 142 solicitări. Afecţiunile pentru care au fost solicitaţi paramedicii au fost: traumatisme din diverse cauze, hipertensiune arterială, cefalee, afecţiuni respiratorii, halenă alcoolică, dureri abdominale, lombare şi renale. Pacienţii au fost transportaţi la spital pentru tratament de specialitate.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google