Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Zeci de jandarmi vor asigura paza şi ordinea la meciul de foc dintre dintre CSM Târgovişte-CS Universitatea Alba-Iulia

Autor:

Data: 23 aprilie 2013, 15:27

  •  
  •  
  •  
Meciul dintre dintre CSM Târgovişte-CS Universitatea Alba-Iulia a fost evaluat de Jandarmeria Dâmboviţa  ca fiind unul cu grad ridicat de risc, astfel că zeci  de jandarmi vor fi detaşaţi în zona Sălii Polivalente din municipiul Târgovişte pentru a asigura paza şi ordinea:”Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa vor asigura măsurile de ordine publică pe timpul desfăşurării partidei de baschet dintre CSM Târgovişte-CS Universitatea Alba-Iulia, din cadrul ligii naţionale de baschet feminin ediţia 2012-2013. Meciul se va juca începând cu ora 18.00 la Sala Polivalentă din municipiul Târgovişte. Jandarmii vor fi prezenţi în zona imediată şi apropiată locului de desfăşurare a partidei şi vor executa misiuni pentru prevenirea şi combaterea faptelor care pot conduce la tulburarea ordinii publice înainte, pe timpul şi după terminarea meciului.
Spectatorii au următoarele obligaţii:
– să respecte cu stricteţe măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele de deplasare către/de la locurile de desfăşurare a competiţiei, în apropierea şi în interiorul sălii;
– să prezinte documentele de acces şi, după caz, actele de identitate, precum şi materialele de publicitate vizuală aflate asupra lor, la solicitarea forţelor de ordine sau a personalului de ordine şi siguranţă;
– să se supună controlului corporal sumar şi al bagajelor efectuat de personalul de ordine şi siguranţă.
Alte aspecte de interes:
Pe timpul desfăşurării meciului se interzice comercializarea şi consumul băuturilor alcoolice în imediata apropiere a sălii polivalente.
Conform prevederilor Legii nr. 4/2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor sportive, modificată şi completată de Legea nr. 10/2012, spectatorilor le este interzis să introducă în arena sportivă: băuturi alcoolice, petarde, fumigene, torţe, arme ori alte obiecte ce pot fi folosite la acţiuni de tulburare a ordinii publice sau care pot conduce la producerea actelor de violenţă.
Este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă publică. De asemenea spectatorilor le este interzis: să arunce cu obiecte în teren sau în direcţia altor spectatori, să intre pe spaţiul de joc, să deterioreze sau să distrugă mobilierul în interiorul locurilor de desfăşurare a meciului, să împiedice acţiunea forţelor pentru asigurarea sau restabilirea ordinii publice”a afirmat cpt.Ciprian Vătăşelu,purtător de cuvânt IJJ Dâmboviţa.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.