Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Congresul PSD: Bătălia pentru Regiunea Sud între Cosma ,Ţuţuianu şi Ciupercă

Autor:

Data: 18 aprilie 2013, 15:16

  •  
  •  
  •  
Adrian Tutuianu

Social-democraţii  dâmboviţeni se pregătesc de Congres, evenimentul urmând a se desfăşura, la Bucureşti , în zilele de 19 şi 20 aprilie. PSD Dâmboviţa  va fi reprezentat de 117 delegaţi stabiliţi prin vot în cadrul Conferinţei Judeţene de alegeri. Liderul filialei PSD Dâmboviţa ,Adrian Ţuţuianu  candidează  pentru una din cele opt  funcţii de vicepreşedinte pe cele opt  structuri de dezvoltare regională. Pentru regiunea Sud şi-au depus candidatura preşedintele CJ Prahova, Mircea Cosma,preşedintele CJ Dâmboviţa ,Adrian Ţuţuianu  şi preşedintele CJ Ialomiţa, Silvian Ciupercă.Preşedintele CJ Argeş, Constantin Nicolescu, va candida pentru o funcţie de vicepreşedinte naţional, dar va fi un arbitru în bătălia dintre  Ţuţuianu ,Ciupercă şi Cosma pentru şefia regiunii Sud „La acest congres, PSD Dâmboviţa  va fi prezent cu un număr de 117  delegaţi care au fost stabiliţi prin vot la Conferinţa judeţeană. Vom susţine candidatura actualului preşedinte, domnul Victor Ponta iar pentru funcţia de vicepreşedinte, pe cele opt  structuri de dezvoltare regională îl vom susţine pe domnul Adrian Ţuţuianu ” a declarat Cristian Stan

Ce modificări vor fi aduse Statutului
Cristian Stan a prezentat o serie de modificări ce vor fi aduse Statutului PSD, cu prilejul Congresului:” 8 vicepreşedinţi vor fi aleşi pe cele 8 structuri de dezvoltare regională, doar de delegaţii din acele regiuni, 8 vicepreşedinţi vor fi aleşi la nivel naţional prin votul tuturor delegaţilor iar 5 posturi de vicepreşedinţi vor fi ale organizaţiilor de femei, alese doar de această organizaţie“.
Votul va fi electronic
Cristian Stan , a anunţat că la Congres, unde vor participa 4000 de delegaţi, sistemul de vot va fi electronic permiţâmdu-se aflarea rezultatelor alegerilor în câteva minute  de la încheierea procesului electoral.Acesta a menţionat că delegaţii vor primi la intrarea la Congres câte un mandat în baza căruia fiecărui delegat, la intrarea în camerele de vot, i se va da un card cu cod de bare. Votul se va desfăşura cu ajutorul unor ecrane cu touch.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.