Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Dâmboviţa sub cod portocaliu de viscol şi ninsori. Grădiniţele, şcolile şi liceele închise

Autor:

Data: 25 martie 2013, 18:46

  •  
  •  
  •  

Judeţul Dâmboviţa este sub atenţionare de cod portocaliu de viscol şi ninsori în intervalul 26 martie ora 04.00-26 martie ora 14.00,când va ninge local abundent, viteza vântului va depăşi rafale de 70 km/h , iar zăpada va fi puternic viscolită şi troienită. Din această cauză Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă al judetului Dâmboviţa, condus de prefectul Victor Sanda, a decis închiderea tuturor grădiniţelor ,şcolilor şi liceelor din judeţ. Comitetele locale pentru situaţii de urgenţă au obligaţia să monitorizeze cu atenţie evoluţia fenomenelor meteorologice, pentru a se putea interveni în timp util în cazul apariţiei unor evenimente deosebite.De asemenea, dâmboviţenii aflaţi în dificulate pot apela non-stop numărul de telefon cu tarif normal 0245.611.423.

Recomandări:
– Circulaţia pe sectoarele de drumurile publice cu autovehicule echipate corespunzător perioadei de iarnă.
–    Evitarea deplasărilor pe sectoarele de drumuri publice predispuse la înzăpeziri, în special în perioada de cod portocaliu.
   – Evitarea deplasărilor în acest interval pe traseul DJ 714 Glod – Sanatoriul Moroeni – Peştera şi numai în cazuri de necesitate cu autovehicule de teren şi echipate cu dispozitive antiderapante.
          – Se va circula cu atenţie şi viteză redusă, adaptându-se viteza la starea părţii carosabile, asigurând buna desfăşurare a intervenţiilor cu activităţi specifice de iarnă, efectuate de utilajele programate în teren.
            – În zonele în care se acţionează cu activităţi specifice de iarnă se vor respecta semnificaţiile indicatoarelor rutiere şi indicaţiile responsabililor cu dirijarea circulaţiei.
– Totodată, recomandăm persoanelor cu probleme medicale, luarea tuturor măsurilor necesare efectuării în condiţii de siguranţă şi în timp util a medicaţiei necesare.
– În caz de forţă majoră şi situaţii de deosebite se va face apel prin numărul unic de urgenţă –112, la Comandamentele locale şi judeţene pentru intervenţiile necesare.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.