Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Durere mare în sânul familiei fetei împuşcată în cap, de iubitul ei, poliţistul Marius Cârstea care s-a sinucis

Autor:

Data: 24 martie 2013, 13:26

  •  
  •  
  •  
Doamne, câtă durere! La numai trei ani după ce şi-au  dus fiul  la groapă, regretatul fotbalist Marian Pârşe de la Petrolul Ploieşti , mort în anul 2010 ,care a pierdut meciul  cu cancer,familia acestuia  e din nou dărâmată  şi numai ea  ştie ce se petrece acum în sufletul ei .Familia Pârşe ,din comuna dâmboviţeană Vlădeni este la un pas să-şi piardă  şi fiica cea mai mică ,pe Elena (23 de ani), găsită  în această dimineaţă împuşcată  în cap,zbătându-se între viaţă şi moarte   chiar  în maşina personală a iubitului ei care era decedat  . În momentul în care au fost găsiţi , Elena Pârşe  încă mai trăia fiind transportată cu o ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă  Târgovişte şi ulterior la Spitalul Floreasca din capitală unde se luptă cu moartea . Poliţistul,Marius Cârstea  era decedat în momentul în care medicii au ajuns la faţa locului. Familia Pârşe nici nu concepe să refacă drumul, în spatele dricului care să-i poarte fiica.Elena a lucrat o vreme în cadrul Primăriei  Vlădeni. Tatăl Elenei  aflat în culmea disperării a solicitat ajutor tuturor prietenilor şi chiar primarului comunei Vlădeni ,Călin Marin  pentru a avea resurse financiare cu care să-i asugure investigaţiile medicale necesare fiicei sale care luptă să supravieţuiască  .Poliţistul Marius Cârstea şi – a împuşcat iubita după care s – a sinucis,fără ca cineva să-nţeleagă de ce. Sâmbătă, tânărul fusese la serviciu şi totul părea că este în regulă. Nimic din comportamentul lui nu trăda nenorocirea pe care avea să o facă. Nu se ştie exact ce l-a îndemnat pe Marius să-şi împuşte iubita şi  să-şi ia viaţa. Tatăl  său, sora , colegii ,prietenii şi apropiaţii tânărului au fost consternaţi la aflarea veştii. Singura explicaţie plauzibilă pe care o găsesc unii cunoscuţi ai lui Marius şi ai Elenei este aceea că că mama poliţistului, care lucrează în Italia, nu ar fi fost de acord cu relaţia fiului ei pe motiv că fata este de etnie romă şi că femeia îl suna periodic pentru a-i aminti să pună capăt relaţiei, acesta putând fi unul dintre motivele neînţelegerii între cei doi tineri.
Poliţistul care şi-a împuşcat iubita avea dreptul să poarte arma şi în timpul liber
Inspectorul  şef al IPJ Dâmboviţa a spus că poliţistul Marius Cârstea, ajutor al şefului postului de Poliţie din comuna I.L. Caragiale, era în timpul liber şi că ultima dată a fost văzut duminică dimineaţă, în jurul orei 03.30, în timp ce se îndrepta de la serviciu spre locuinţa sa.Poliţistul avea dreptul să poarte armamentul din dotare, conform unui ordin intern.Marius Cârstea era un “poliţist exemplar”.În anul 2004 poliţistul Marius Cârstea  a absolvit Şcoala de Poliţie “Vasile Lascăr” din Câmpina, apoi a urmat cursurile Facultăţii de Ştiinţe Economice la Universitatea “Valahia” din Târgovişte, iar acum era student în anul al doilea la Facultatea de Drept de la aceeaşi universitate.
Gândeşte-te că viaţa este scurtă şi poate nu o să mai ai ocazia să faci mâine ce poţi face azi! Nu te gândi la complicaţii! Fii tu în orice întreprinzi şi doar aşa poţi câştiga în viaţă!”, acesta este un mesaj  postat de poliţistul Marius Cârstea pe pagina sa de facebook.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.