JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Maria Diculescu candidează pentru funcţia de preşedinte al Organizaţiei de femei PSD Târgovişte, iar Claudia Gilia pentru funcţia de preşedinte al Organizaţiei judeţene de femei PSD Dâmboviţa

Autor:

Data: 18 martie 2013, 18:56

Alegerile interne în cadrul Organizaţieii PSD Dâmboviţa sunt în plină desfăşurare.marţi , 19 martie, au loc alegeri la Organizaţie de Femei PSD Târgovişte.Social-democratele trebuie să-şi aleagă un nou preşedinte, 9 vicepreşedinţi, un secretar, un trezorerier şi 12 membrii. Până la acest moment, la Organizaţia de Femei PSD Târgovişte s-au depus zece dosare de candidaturi pentru cele 9 funcţii de vicepreşedinte, un dosar pentru funcţia de secretar şi opt dosare de candidaturi pentru funcţiile  de 12 membrii. Pentru funcţia de preşedinte se pare că şi-a depus candidatura doamna Maria Diculescu, consilier local în CLM Târgovişte din partea USL.
Pregătiri pe ultima sută de metri şi  la Organizaţia judeţeanăde femei PSD Dâmboviţa
            Miercuri, 20 martie, vor avea loc alegeri şi în cadrul Organizaţiei judeţene de femei PSD Dâmboviţa. La alegerile din cadrul Organizaţiei judeţene a femeilor PSD Dâmboviţa care se vor desfăşura la Casa Sindicatelor din Târgovişte, vor participa 590 de delegaţi, numai femei. Social-democratele dâmboviţene trebuie să-şi aleagă un preşedinte, 11 vicepreşedinţi, un secretar, un trezorerier şi 10 membri. Până la acest moment, pentru funcţia de preşedinte şi-a depus candidatura doamna Claudia Gilia, purtător de cuvânt PSD Dâmboviţa. Candidaturile pentru alegerile din cadrul Organizaţiei judeţene a femeilor din PSD Dâmboviţa, se vor putea depune până marţi la ora 18:00.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google