Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

RĂZBOIUL DECLARAŢIILOR: ”Dragă Adrian, A ta obsesie, Dep. Florin Popescu” / ”Dragă domnule baron redistribuit”

Autor:

Data: 20 februarie 2013, 16:20

  •  
  •  
  •  

Scrisoare deschisă

Motto: De unde nu e, nici Dumnezeu nu cere!

Dragă Adrian,

Am citit ultima ta epistolă și trebuie să mărturisesc faptul că nu m-a surprins deloc substratul mustind de ură și nici tonul revanșard. Cunoscându-ți trecutul și modul prin care te-ai cățărat în funcții, îți înțeleg frustrările. De altfel, comportamentul tău este tipic pentru cineva care s-a condus toată viața după filozofia iederei: numai târându-te te poți înălța!

Îți reamintesc, Adrian, că alegerile locale s-au terminat cu mult timp în urmă. Din păcate, tu ai ales să rămâi încremenit în proiect și,

timp de 8 (opt) luni de zile, nu am auzit din gura ta altceva decât ”dezastru”. Și, ca orice apostol al dezastrului care se respectă, nu ai mai avut timp să și creezi ceva. Nu ai fost capabil, Adrian, nici măcar să dai cu var la ceea ce am construit eu!

În timpul ”jafului” PDL în Dâmbovița au fost create peste 4000 de locuri de muncă, în timp ce sub ”inteligenta” ta conducere s-au distrus peste 4500 de joburi.  Iată o ”realizare” pentru care și grecii te-ar invidia! În ceea ce mă privește, îți recomand să stopezi ”opera” de demolare a economiei dâmbovițene. Și ai putea, pentru început, să te ocupi

de drama muncitorilor de la COST (Mechel), chiar dacă, așa cum știe toată lumea, ai fost avocatul patronilor ruși. Altfel, nu pot decât să constat ”consecvența” cu care susții  firmele rusești, doar abia ce ai încheiat un contract de furnizare combustibil pentru CJD cu firma Lukoil!

Adrian, așa cum ți-am promis, în fiecare săptămână îți voi adresa câte o întrebare despre câte o firmă. Întrebarea de săptămâna aceasta este simplă, așa încât până și tu ar trebui să o înțelegi: este adevărat că firma T., având ca proprietar pe denunțătorul de la DNA al lui Ion Stan, are afaceri cu Consiliul Județean? Și dacă nu ți se pare prea greu, poate ne explici și pe ce ai cheltuit tu 600 de miliarde de lei vechi, în primele 6 luni de mandat, în contextul în care drumuri nu s-au reabilitat iar lucrările la Spitalul Județean au fost oprite.

În încheiere, aș vrea să te ajut arătându-ți ceea ce este evident pentru toată lumea, mai puțin pentru tine: ai urgent nevoie de îngrijire de specialitate! Comportamentul tău din ultima perioadă indică faptul că ai căzut victimă maladiei obsesiv-compulsivă. Te sfătuiesc să ai grijă de sănătatea ta, până nu e prea târziu!

A ta obsesie,

Dep. Florin Popescu

 —————————————————————————————————————

Motto: Nu veți fi în stare să zugrăviți măcar ce a construit tata!

(Nicu Ceaușescu)

 

Declarație de presă

 

Dragă domnule baron redistribuit,

 

Am luat act recent de un material care, după toate indiciile, mi se adresa personal, în cadrul eternei filosofii a văcarului supărat pe sat. Adaug astăzi câteva necesare accente afirmațiilor pe care dumneavoastră, domnule Florin Popescu, le-ați achiziționat de la colaboratorii cu minimă știință de carte. Fac această dureroasă precizare în contextul în care, nu mai e un secret pentru nimeni, dvs nu aveți capacitatea de a vă scrie singur propozițiile, obișnuind să plătiți 4 miliarde lei (din bugetul public) ca să vi se spună ce să spuneți. Chiar, ce-o mai face Profile Communication fără un client atât de (ne)limitat?

Mărturisesc că sunt un admirator al scriiturii inteligente. Atunci când o recunosc. Mitocănia și consecvența în stupiditate rup, însă, legăturile cu fantezia discursului înțepător și transformă bunele intenții în chinuitoare sforțări. Ironiile fine nu supraviețuiesc în compania grobianismului.

Înțeleg că a eșuat încercarea de a vă convinge că firma Lukoil nu e o firmă PSD! În cazul ăsta, vin în întâmpinarea eforturilor celulei operative PDL Dâmbovița și merg cu paralelismul până la capăt: prin natura serviciilor oferite CJD, alte cel puțin 3 firme PSD au devenit abonate la banul public: Vodafone, Orange și Microsoft!

Devine tristă obsesia dvs, domnule baron, de a manipula cu orice preț, indiferent de nivelul abjecției. Ca să vă risipesc, însă, anumite semne de întrebare, pot să vă asigur că instituția pe care o conduc nu a încheiat niciun

Adrian Tutuianu

contract cu firma T. la care faceți referire de când sunt eu președinte. Puteți găsi, totuși, răspunsuri, apelând la finul Boriga și solicitându-i precizări pe marginea contractului nr. 22321a/17.09.2009 (24 miliarde lei!) între Primăria municipiului Târgoviște și firma T.

Aștept încă lămuriri cu privire la obsesia celor 600 miliarde: vă referiți la datoriile scadente pe care le-ați lăsat în 2012 sau la corecțiile financiare pe toate proiectele europene? Ca să știu ce răspund.

P.S: Lacunele evidente cu care ați defilat de-a lungul timpului mi-au lăsat întotdeauna un gust amar. De la „târgovișteanul” Vasile Alecsandri încoace, mi-am propus ca, personal, să contribui periodic la îmbunătățirea bagajului dvs cultural. Dedicația de astăzi este un fragment dintr-un celebru pamflet al anilor 1940:

Mi-a ieşit o floare-n grădină, ca o pasăre roşie rotată, cu miezul de aur. Ai prihănit-o. Ţi-ai pus labele pe ea şi s-a uscat. Mi-a dat spicul în ţarină cât hulubul şi mi l-ai rupt. Mi-ai luat poamele din livadă cu carul şi te-ai dus cu el. Ţi-ai pus pliscul cu zece mii de nări pe stânca izvoarelor mele şi le-ai sorbit din adânc şi le-ai secat. Mocirlă şi bale rămân după tine în munţi şi secetă galbenă pustie în şes. Şi din toate păsările cu graiuri cântătoare, îmi laşi cârdurile de ciori.

(Tudor Arghezi, Baroane)

 

 

 

PSD Dâmbovița

Președinte ADRIAN ȚUȚUIANU

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.