Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Crucea Roşie-Filiala Dâmboviţa oferă”Serviciul de Moş Crăciun”. Cu un simplu telefon la Crucea Roşie, Mos Crăciun vine acasă la toţi copiii cuminţi

Autor:

Data: 18 decembrie 2012, 13:45

  •  
  •  
  •  

Cu un simplu telefon la Crucea Roşie,Mos Crăciun vine acasă la toţi copiii cuminţi. Aducătorii de daruri pentru cei mici pot fi închiriaţi anul acesta şi de la Crucea Roşie Dâmboviţa . Alături de spriduşi , cel mai aşteptat bătrânel va transforma magia Crăciunului într-o sărbătoare cu totul specială pentru orice copil. Moş Crăciun spune că va încerca să ajungă la toţi micuţii care au fost cuminţi. Pentru a le oferi însă cadouri, Moşu` mai spune şi că aşteaptă ca cei mici să-i spună câte o poezie. Pentru familii,şcoli,grădiniţe şi instituţii Moş Crăciun de la Crucea Roşie Dâmboviţa are un tarif destul de rezonabil .Banii astfel obţinuţi vor fi folosiţi pentru a ajuta micuţii proveniţi din familii sărace.

Daruri pentru copiii nevoiaşi

„Caravana lui Moş Crăciun” de la Crucea Roşie Dâmboviţa va reuşi să facă Crăciunul mai fericit unor persoane care aveau întradevăr nevoie .Voluntarii de la Crucea Roşie Dâmboviţa au reuşit să fie întradevăr Spiriduşii lui Moş Crăciun, au pregătir aproximativ 500 de pachete cu dulciuri care sunt dăruite în aceste zile de către Crucea Roşie Dâmboviţa , copiilor care au rezultate bune la învăţătură însă provin din familii dezorganizate sau cu o situaţie materială precară.C rucea Roşie este o mare familie, care s-a unit şi de data aceasta pentru „Campania de Crăciun”

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.