JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Poliţiştii dâmboviţeni efectuează cercetări în cazul unei sesizări privind tentativă de furt a unei ştampile de vot

Autor:

Data: 9 decembrie 2012, 10:47

Poliţiştii efectuează verificări în cazul unei sesizării primite din partea unei formaţiuni politice, cu privire la faptul că în secţia de votare nr. 287 din localitatea Malu cu Flori s-a încercat sustragerea unei ştampile de vot.În cauză , poliţiştii au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor prev. şi ped. de art. 208-209 din Codul penal, urmând ca la finalizare să se propună soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte.Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa asigură cetăţenii că vor acţiona ferm faţă de orice sesizare de încălcare a legislaţiei şi vor manifesta echidistanţă , indiferent de calitatea celor care încalcă normele legale în vigoare.

În comuna dâmboviţeană Malu cu Flori, la secția de votare nr. 287, s-a încercat sustragerea unei ștampile cu mențiunea „VOTAT”

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google